Автор
Евелин Попадийна

Как да украсите дома си, за да привлечете чудеса

Украсяването на дома е най-вълнуващото нещо в края на годината. Коледна елха, гирлянди, играчки, всичко това създава празнично настроение и уют. Предметите, които допускаме в пространството си, имат енергия, с която можем да привлечем любов, късмет и пари.

Смята се, че играчките по двойки привличат любов. Част от играчките могат да бъдат заменени със сдвоени фигурки на ангели, бели и розови снежинки, както и естествени шишарки. Екологичният стил е на мода в момента, така че можете да направите сами украса. 

Късмет в дома си може да привлечете с елхи, украсени хармонично, без хаотично разпръснати играчки. Не натрупвайте елхата с играчки, щастието и благополучието обичат подредени и семпли украси, защото носят хармония и баланс. 

За привличане на финансов късмет, сложете малка касичка под коледното дърво. Пуснете в нея няколко монети, а след празниците продължете да пълните касичката. По този начин ще си създадете полезен навик.

Най-късметлийските цветове през 2024 г. ще бъдат червено, розово, синьо и зелено. Ако изберете декорации в тези нюанси, ще привлечете положителни неща в живота ви.

Коледната украса се използва не само за елхата, но и за преобразяването на цялата къща. Иглолистни венци, осеяни с шишарки, стикери за прозорци, гирлянди, ароматни свещи, канела и мандарини, всички тези неща ще ви помогнат да се почувствате като в приказка и да придадете уют на дома ви.

Нека обаче не забравяме, че Коледа е семеен празник и трябва да отделим време на семейството, да се сгушим на топло, да си пуснем филм и да пием топъл шоколад. Или да направим снежен човек, да се разходим в парка, да отидем на кино. Ценете близките си и имайте пълноценно време заедно.

Опаковани в любов: идеи за емоционални подаръци на Коледа
ПРЕВЪРНИ ВСЯКО ХРАНЕНЕ В МОМЕНТ
Автор Пепа Попова - Пепита

Опаковани в любов: идеи за емоционални подаръци на Коледа

Автор Пепа Попова - Пепита