Автор
Ева Григорова

Любовта е по-силна от всичко: Присияна от "Фермата" се връща в България, заради Георги

Искрата на любовта е пламнала в тазгодишния сезон на "Фермата". Присияна и Георги признаха, че са заедно, с което определено успяха да изненадат всички, тъй като никой не подозираше за връзката им. 

„Нищо не беше планувано. Последните дни повече се сближихме. Засега напускам Англия и животът-ми ще бъде в България при Жоро“, категорична е 23-годишната актриса.

View post on Instagram
 

И макар отношенията им да са останали в тайна от всички, Присияна призна след отпадането си в "Преди обед", че е влязла необвързана в шоуто, но е излязла с гадже от него. А едва сега стана ясно, че избраникът ѝ е Георги и 9-годишната разлика помежду им явно не е повлияла негативно на връзката им. Освен че са заедно, Присияна сподели, че дори е взела решението да се върне от Англия, специално за да даде шанс на любовта си с Георги. Което отново затвърждава теорията, че любовта е по-силна от всичко. 

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

„Мечтая да развия българщината си и да се свържа с това, което ми е дадено. Един ден ще бъда майка и искам да възпитам детето си в старите, традиционни ценности“, каза Присияна на влизане, в риалити формата.

Георги от своя страна се развива успешно в България и вече мечтае за свое семейство.