Автор
Ива Петрова

Близначките Вяра и Надежда спят на улицата в Лондон, но не мислят да се прибират в България

Сестрите Вяра и Надежда се подвизават от известно време в Лондон. За съжаление явно не се справят добре финансово, спят на улицата и разчитат на милостиня от страна на случайните минувачи. За ситуацията сестрите сами споделиха в социалните мрежи. 

Със спечелените пари момичетата си купували най-вече алкохол и пури, както личи от снимките в социалните мрежи.

Явно предпочитат този начин на живот, за да не работят като чистачки. Те чистосърдечно признават, че просят пари в централната част на Лондон, а вечер спят в кашони, където намерят. Но отказват да работят, да си намерят дом или да се върнат в България. 

View post on Instagram
 

"Като станем маймуни, ще търсим работа и квартири! Няма да идем да чистим като проститутки, защото всички чистачки са проститутки. Прося и си плащам интернета, а българинът краде и разнася с раничката наркотици. Не ми е неудобно да прося, а не да се гаврят с мен и сестра ми", разпалено обяснява Надежда, пише "България днес". 

"Първия ден, когато спахме на улицата, дойде при нас полиция и написа в компютър, че сме бездомни и нямаме адрес. А като нямаш адрес, не те наемат никъде. В България няма да се върна никога", отсича Надежда. 

Преди повече от 6 години трите сестри - Вяра, Надежда и Любов, които се прочуха, след като спечелиха "Биг брадър", емигрираха в Лондон. 

Докато Любов успя да се омъжи и роди момиченце - Виктория, двете ѝ сестри останаха на улицата. Те са в открита война и не искат да чуят за нея, пише още "България днес".