Автор
Ива Петрова

Олеле! 3 неща, които издават, че жената е от село

В днешно време е много трудно да различим дали една жена е провинциалистка, или просто екстравагатността ѝ идва в повече. Просто с външния си вид жените често успяват да заблудят околните. 

Но! Има няколко неща, които разкриват истинската същност на жената. На първо място винаги са били и ще продължават да бъдат маниерите. По тях можем да различим невъзпитаните дами от тези с истинска култура и финес. Тези 3 правила на етикета разкриват каква е жената, която стои срещу вас:

Ако не ви викат по име, не се обръщайте
Възпитаните момичета никога няма да се обърнат на груби подмятания или подсвиркване. Истинската жена никога няма да се принизи на такова ниво.

Дискретен грим
Правилото в грима е да се фокусирате или върху устните, или върху очите. Ако днес сте заложили на ярко червило, то очите трябва да са по-слабо гримирани. Така няма да правите лошо впечатление, а ще събирате погледите с финес. Една невъзпитана млада дама ще акцентира върху всичко, за да бъде забелязана. Точно това е нещото, което я издава.

Мястото на чантата не е в ръцете на мъжа
Дамската чанта е не само аксесоар, а влиза в категорията лични вещи. Според етикета те не могат да бъдат давани на никого. Оставяйки чантата си в ръцете на мъж, жената обявява публично, че има близки отношения с този мъж. 

4-те тайни на съблазняването, които всички жени трябва да знаят
ПО ЖЕНСКИ
Автор Евелин Попадийна

4-те тайни на съблазняването, които всички жени трябва да знаят

Автор Евелин Попадийна