Автор
Ева Григорова

Арестуваха преследвач на Шакира, стоял пред вратата ѝ и се представял за съпруга ѝ

Певицата Шакира отново си има грижи. Но този път не са свързани с данъци и съдилища, а с неин преследвач, който я чака пред вратата ѝ и я обсипва с непоискани подаръци. 

Все пак полицията го задържа, докато той стоеше пред имението ѝ в Маями. В отговор на това мъжът заявил, че бил съпруг на певицата. 

Арестът е извършен по-рано миналата седмица, а властите казаха, че Валтие е изпращал на Шакира цял куп подаръци по пощата. 

56-годишният мъж от Ел Пасо, Тексас, е споделял в социалните си мрежи информация, свързана предимно с Шакира. Прекрачил границата, когато решил да се появи пред дома ѝ, където по-късно бил и арестуван. Изданието пише, че след като се явил в съда заявил, че не може да изпълни заповедта да стои далеч от родената в Колумбия певица. "Тя е моя съпруга", казал лаконично той. 

Преди да се разделят, Шакира и Жерар Пике бяха една от най-хубавите и стабилни двойки и с любовта си вдъхновяваха. Как се стигна до тяхната раздяла все още не е напълно ясно, но както изглежда е бил замесен трети човек. 

След това дойдоха и съдебните проблеми за певицата. Шакира сключи споразумение по делото си за данъчни измами в Испания, точно преди началото на процеса в Барселона, Испания. 

46-годишната певица вероятно въздъхна с облекчение, тъй като избегна присъда от осем години затвор и глоба от 23,8 милиона евро (26 милиона долара), ако беше призната за виновна по обвиненията за данъчни измами - които възлизаха на 14,5 милиона евро (15,8 милиона долара). 

В резултат на сделката Шакира ще изтърпи тригодишна условна присъда - лишаване от свобода, при която майката на две деца няма да трябва да лежи в затвора, стига да не извършва нови престъпления и да отговаря на всички други наложени изисквания - в допълнение към плащането на глоба от 7 милиона евро (7,6 милиона долара). 

Изпълнителката на Waka Waka - която споделя синовете си Милан, 9, и Саша, 7, с бившия си Жерар Пике - каза, че именно нейните деца са били основната причина да прибегне до споразумение. 

“Въпреки че бях решена да защитя невинността си в процеса, който моите адвокати бяха уверени, че щеше да отсъди в моя полза, взех решение най-накрая да разреша този въпрос в най-добрия интерес на моите деца, които не искат да видят майка да жертва личното си благополучие в тази битка“, сподели Шакира чрез официално изявление. 

Тя продължи: “Трябва да преодолея стреса и емоционалното натоварване от последните няколко години и да се съсредоточа върху нещата, които обичам, децата ми и всички възможности, които идват в кариерата ми, включително предстоящото ми световно турне и новия ми албум, вълнувам се изключително много и за двете." 

“Възхищавам се изключително много на тези, които се бориха с тези несправедливости докрай, но за мен днес победата означава да си върна времето за децата и кариерата си“, заключи Шакира.

Официално: Шакира с нов мъж
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Официално: Шакира с нов мъж

Автор Ева Григорова