Автор
Антония Михайлова

Ако този човек замени Чарлз III, докато се лекува, светът ще рухне: Плашещото пророчество на Нострадамус, което вече се сбъдва

Какво се случва с британското кралско семейство? В рамките на няколко часа един от друг стана известно, че Кейт Мидълтън и крал Чарлз III имат сериозни здравословни проблеми.

Кейт Мидълтън, която вчера бе приета в болница, е претърпяла коремна операция и няма да може да изпълнява кралските си задължения поне до края на март, съобщават британските таблоиди. Каква точно е била причината за хирургическата интервенцията, не се уточнява, а за самата нея дворецът разкри постфактум.

Кейт Мидълтън, принцеса на Уелс
Кейт Мидълтън, принцеса на Уелс

На този фон новината за предстояща операция на крал Чарлз III изглежда много странно - оказа се, че монархът има проблеми с простатата. За разлика от ситуацията с принцесата на Уелс, представители на кралското семейство говориха подробно за въпросното заболяване.

След като само броени часове след влизането на Кейт в болница медиите оповестиха и за предстоящото лечение на краля, медиите обезпокоено тръбят, че с това двама главни членове на британското кралско семейство се оказват извън "играта". Според последните проучвания Кейт Мидълтън е вторият най-популярен член на кралското семейство - три четвърти от анкетираните имат изключително добро мнение за нея. Първият, апропо, е съпругът ѝ - принц Уилям. Престолонаследникът на британската корона също „отпадна от играта“, като обяви, че възнамерява да бъде със съпругата си през целия период на възстановяване след операцията.

Кейт Мидълтън и принц Уилям
Кейт Мидълтън и принц Уилям

Възниква логичният въпрос кой точно ще изпълнява кралските задължения през следващите седмици или дори месеци? Анджела Левин, кралски биограф и може би най-близкият човек до семейството, направи много неочаквано изявление за GB News по тази тема. „Те ще се нуждаят от държавен съветник в този момент, който да замести старшите членове на семейството. Един от първите хора, които ще станат такива консултанти, е принц Хари - дори и това да ви накара да потръпнете“, каза тя. 

Косвено потвърждение за това беше фактът, че само преди седмица, според запознати, Чарлз III най-накрая сключил мир с Хари и Меган. И – внимание – дори им обеща „нови роли в монархията“. Това беше изненада дори за близките. „Връзката между баща и син никога не е изчезвала и те успяха да преобърнат нещата доста бързо – за голяма изненада на някои членове на семейството“, отбелязаха източници, близки до кралската фамилия. Може би кралят вече е знаел за здравословните си проблеми, както и за това, че те са по-сериозни, отколкото изглежда. 

От последните минути: Кейт Мидълтън влезе в болница и претърпя операция
НОВИНИ
Автор Кристина Кирова

От последните минути: Кейт Мидълтън влезе в болница и претърпя операция

Автор Кристина Кирова

Най-интересното обаче е, че тази неочаквана за всички ситуация е много точно предсказана от легендарния Нострадамус. При дешифрирането на прогнозите му за 2024 г. изследователи откриха следните редове: „Кралят на островите ще си тръгне. Той ще бъде заменен от човек, който никога не е очаквал да стане крал." Няма съмнение относно името на „краля на островите“, като се има предвид периодът от време, за който се отнася пророчеството - това определено е Чарлз III. 

Но за това кой ще го свали или смени, версиите са различни. Основният кандидат, който идва на ум, е Хари, който няма права на наследство. Но ако това се случи, съществува рискът британската монархия да рухне, ако се осланяме на пророчеството на Нострадамус. Още по-страшно звучат други предсказания на френския пророк за 2024 г., в които се говори за голяма война и глобален катаклизъм, каквито Земята не е познавала от векове.

Принц Хари
Принц Хари