Автор
Евелин Попадийна

В тренда: Най-модерните маникюри за 2024 година

Тенденцията при маникюра за 2024 година няма особено големи промени от тази през 2023. Елегантни цветове, минималистичен дизайн, по-къси на дължина нокти и изискани интерпретации на класическите стилове, като френски маникюр. В настоящия материал ще ви представим част от най-нашумелите и модерни идеи при маникюра.

Плаващ френски маникюр
Един от новите хитове за сезон пролет/лято в маникюра е модерната интерпретация на френския маникюр. Жените, които искат да заложат на нещо по-смело и различно, но в същото време не желаят да прекаляват, могат да се възползват от тази идея. Започнете с неутрален основен цвят, след това начертайте линия на една трета от ноктите си с тънка четка в какъвто и да е нюанс.

View post on Instagram
 

Супер блестящи нокти
Наслояването на различни текстури за създаване на изключително лъскав външен вид на ноктите ще бъде огромен хит през новата година. Лаковете тип „котешко око“ се връщат с пълни сили и няма да сбъркате ако сложите такъв.

View post on Instagram
 

Къси, квадратни, нокти
За поредна година късите и квадратни нокти ще бъдат предпочитани, пред дългите и остри такива. Този тип маникюр носи усещане за „чиста“ естетика, а напоследък всички клонят към нея. 

View post on Instagram
 

Шоколадови нюанси
Шоколадовите нюанси създават усещане за минималистичен лукс, който е популярен през 2024 година. Неутрални цветове, бежово, розово, и кафяво са цветовете, с които няма да сбъркате.

View post on Instagram
 

Аура
Ноктите „Аура“ набират популярност в TikTok през 2023, но тепърва ще се разрастват, включвайки нови нюанси и цветови комбинации. 

View post on Instagram
 

През новата година „тихият лукс“ превзема и света на маникюра. Колкото по-изчистен е, толкова по-добре.

Няма да повярвате: Ето защо червеният маникюр подлудява мъжете
ЗДРАВЕ
Автор Кристина Кирова

Няма да повярвате: Ето защо червеният маникюр подлудява мъжете

Автор Кристина Кирова