Автор
Евелин Попадийна

Гардеробът над 30: Ето какво задължително трябва да имате, за да сте стилни

Всяка жена е различна, имаме различен начин на живот, работа и вкусове. Стиловете ни на обличане също са различни. И все пак, всяка от нас се нуждае от базови неща в гардероба си, които да може да съчетава за различни поводи и ситуации. Представяме ви 10 неща, които всяка жена над 30 трябва да има в гардероба си:


Бяла риза
Бялата риза никога не е излишна! Тя може да се съчетае с дънки, с пола или панталон. Тя е задължителна в гардероба на всяка жена.

Дънки
Много е важно да изберете правилния модел дънки, този който стои добре на вашата фигура. Отделете си време и излезте на шопинг, пробвайте различни модели дънки, за да намерите най-перфектния за вас.

Хубава чанта
Щом става дума за хубава чанта, е нужно да заложите на класически модел, без декорации. Кожата е неостаряващ материал, точно затова тя е за предпочитане пред текстила.

Стилна връхна дреха
За официални случаи трябва да имате хубаво вълнено палто, с което да изглеждате добре с вечерния аутфит.

Официални обувки на ток
Заложете на класически модел, в черен или телесен цвят, височината на тока може да е толкова, колкото ви е удобно. С тези обувки и дънките стават официално облекло.

Бижу
Има колиета, които превръщат дори тениската в официална дреха. Купете си едно от тях, няма да съжалявате.

Костюм
Ако това не е ежедневното ви облекло, то един ще ви свърши работа. Става за бизнес срещи, интервю за работа или дори съд. Можете да комбинирате двете части на костюма с различни дрехи и по този начин ще се сдобиете с няколко различни визии.

Малка черна рокля
Всяка жена има нужда от малка черна рокля в гардероба, това е най-добрата инвестиция! Тя е страхотна за моментите, в които „нямам какво да облека“.

Официални балеринки
Официалните балеринки ще ви помогнат да изглеждате добре, без да сте прекалено официални. Може да са кожени, лачени, с панделка или без, няма никакво значение. Те придават една нежност на тоалета и подчертават женствеността ви.

Сако
Сакото по мярка може да превърне дори дънките в бизнес облекло. Заложете на такова в класически цвят, без подплънки на раменете и леко вталено. Това е иделаната дреха, ако рядко ви се налага да носите бизнес облекло.

Панталоните, които ще са демоде през 2024 година
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Панталоните, които ще са демоде през 2024 година

Автор Евелин Попадийна