Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, през февруари ще сбъднете мечтите си и късметът ще е с вас

Скъпи Лъвове, късметът ще съпътства всичките ви начинания. Ще се радвате на огромен заряд от жизненост и вълна от ентусиазъм. Истински звезден период ще настъпи за повечето Лъвове през този месец. Ще бъде възможно най-накрая да забравите за проблемите, висящи във въздуха. Време е да установите контакти, да разширите хоризонтите на възможностите си. 

Започнете началото на февруари с общо почистване на дома си, както и с контактите и връзките си. Това ще помогне да се отървете от ненужната бъркотия и ще ви позволи да изчистите личното си пространство. За много хора, които не играят никаква роля в живота ви, вие изразходвате много енергия и време. И като се отървете от такъв баласт, ще стане по-лесно да продължите напред. 

Пазете се от чужди съвети и външна намеса в живота си. Лесно можете да привлечете към себе си измамници. Вашата вродена находчивост ще ви помогне да излезете и от най-нестандартната ситуация само като победители. Ако можете да отстоявате себе си и да покажете характер, ще можете да спечелите и най-трудното състезание. 

През февруари ще имате възможност да се докажете или да направите нещо невероятно. Възможен е ярък обрат в личния ви живот или кариера и ще бъдете много доволни от начина, по който върви животът ви през този месец. Най-накрая ще можете да си позволите това, за което сте мечтали. Февруари ще бъде благоприятен месец, в който да сбъднете мечтите си, каквито и да са те.

Раци, през февруари ще се влюбите до уши
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през февруари ще се влюбите до уши

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

За вас ще дойде златно време на постижения и успехи, включително и във финансовата сфера. Старата поговорка, че тези, които имат късмет в любовта, имат по-малко късмет във финансите, не се отнася за вас. Защото в тези две области на живота може да възникне ситуация, която да ви накара да се реете на няколко сантиметра над земята в радост. 

Ще почувствате емоционален подем. Любимите хора ще бъдат източник на вдъхновение през месеца. В края на зимата искате най-простите неща – топлина и домашен уют.