Автор
Антония Михайлова

Дъщерята на Моника Белучи в афера с актьор, който поразително прилича на Касел

19-годишната Дева Касел има всички шансове да повтори съдбата на известната си майка. Моника Белучи все още редовно оглавява класациите за най-красивите жени на планетата. Дъщеря ѝ Дева обаче е на път да я измести. 

Заедно с новия приятел на момичето - италианския актьор Саул Нани, двамата са същата гореща двойка, каквито бяха и родителите на модела преди развода - Моника Белучи и Венсан Касел.

Най-голямата дъщеря на известните актьори вече е наричана новата муза на италианската мода. Днес Дева е популярно лице на редица модни издания и рекламни компании, често ще я видим и на модния подиум. За разлика от родителите си обаче, Касел не иска да бъде актриса, а мечтите ѝ са свързани изключително с модната индустрия.

В същото време майката на младата красавица дълго време не позволи на дъщеря си да се снима. Въпреки че марките буквално я заливаха с предложения от ранна детска възраст. Но сега Дева е пълнолетна и не може да бъде спряна. 

View post on Instagram
 

Наскоро моделът присъства на едно от най-главните събития в модния свят - Седмицата на модата в Париж. Красавицата не дойде сама във френската столица. На шоуто на Dior тя бе придружена от новото си гадже - младият италиански актьор Саул Нани.

За тази специална своя поява наследницата на Белучи бе избрала външност в стила на модерната класика. Тя бе облечена с дълга пелерина и високи черни ботуши на високи токчета. Младата дама бе вдигнала косата си на, също както често прави майка ѝ, на небрежен красив кок с кичури, игриво спускащи се над лицето ѝ. 

View post on Instagram
 
Дева Касел в образа на блондинка в нова фотосесия
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Дева Касел в образа на блондинка в нова фотосесия

Автор Пепа Попова - Пепита

Но основното нещо, което изненада феновете на модела в социалните мрежи, беше нейният приятел. 25-годишният актьор поразително прилича на баща ѝ Венсан Касел в младостта му. 

Удивително е как Дева е успяла да намери сред армията от горещи почитатели младеж с почти идентично с това на френския актьор лице.

View post on Instagram
 
Саул Нани
Саул Нани