Автор
Ива Петрова

Майката на Диона проговори: Грозно е да постъпвате толкова нечовешки с нея

Майката на фолкпевицата Диона с емоционално изказване към хората, които съдят дъщеря ѝ. Припомняме, че Диона беше задържана при рутинна проверка на 23 януари, когато даде положителна проба за кокаин.

„Като майка на Диона винаги съм я обичала и подкрепяла, съветвала съм я и съм я порицавала, когато заслужава. Смятам, че ако е допуснала грешка, съм единственият човек, който има право да я съди и упреква“, написа Вергиния Асенова.

„90% от хората в коментарите са по-невежи и със сигурност не толкова праведни. Не сте светци! Като родител ви го казвам, повечето хора в коментарите също са родители, грозно е да постъпвате с едно човешко същество по толкова нечовешки начин!“, добавя още тя.

В предаването „Събуди се“ по Нова телевизия Диона призна, че е вземала наркотици. „Може би именно темата със загубата на детето ми е нещото, което преобърна живота ми. Имах период, в който бях в дупка, в депресия. Имах нужда да изляза от нея. В такъв период човек търси всякакъв начин да излезе и с някакъв външен субект да запълни тази празнина“, сподели младата певица. Относно употребата на наркотици, тя призна, че е опитвала няколко пъти: „За първи път опитах, когато дойдох да живея в София, тогава бях на 20. Взимала съм единствено кокаин. Марихуана пуших последно под формата на вейпове, които се водят легални. Бях в чужбина, но да си купя марихуана в България – не“, като допълни, че е взимала наркотици, но не редовно.

View post on Instagram
 
Наско Колев жестоко нападна Диона: Нагло е, тя видя възможност да блесне
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Наско Колев жестоко нападна Диона: Нагло е, тя видя възможност да блесне

Автор Ева Григорова