Автор
Веселина Петрова

Най-точният любовен хороскоп за новата седмица

Овен 
Скъпи Овни, връзките от разстояние не са силната ви страна. Напоследък привличате силно представителите на другия пол, но това, че сте обект на желание не влияе на настроението ви. Това обаче може силно ще разстрои партньора ви. 

Телец 
Скъпи Телци, дайте възможност на човека до вас да сподели онова, което му тежи. Възможно е някоя от бившите ви половинки да направи опит да привлече вниманието ви. Не забравяйте - миналото трябва да си остане в миналото... Иначе ще съжалявате за направената грешка.  

Близнаци 
Скъпи Близнаци, не вкарвайте в новите си отношения опит от минала връзка. Ще объркате всичко. Имате нужда от тотална промяна, за да продължите напред. Не се притеснявайте да вземате по-смели решения. 

Рак 
Скъпи Раци, важно е да познавате добре партньора си. Възможно е да имате леки търкания, но това не означава, че не се обичате. Необвързаните трябва да излизат по-често и да се срещат с повече хора. 

Лъв 
Лъвове, не се опитвайте да защитавате партньора си, оставете го той сам да се справи с проблеми. Ако наскоро сте се разделили с половинката си, не бързайте да влизате в нови връзки. Дайте си време. И не поемайте цялата вина за случилото се. 

Дева 
Скъпи Деви, не бъдете твърде откровени. Няма нужда сродната ви душа да е запозната с миналото ви в подробности. И не приемайте чужди съвети. Гледайте напред, не назад. И не прекалявайте с капризите, възможно е да дразните околните повече, отколкото предполагате.

Везни 
Везни, може би трябва да планирате общото си бъдеще. Разкрийте сърцето си на човека да себе си. Ако вземате важни решения, направете го заедно. Не разчитайте на общи дейности да заздравят връзката ви. По-добре си дайте време да помислите.

Скорпион 
Скъпи Скорпиони, важно е да разчитате на човека до себе си, за да се радвате на щастлив живот. Дори да ви се иска, не бъдете винаги вие активната страна. Оставете и другия да има своите моменти, да бъде център на внимание, да направи нещо и за двамата. Колкото повече време прекарвате заедно, толкова повече ще се опознаете. 

Стрелец 
Стрелци, възможно е близките на вашата половинка да не ви харесват особено. Затова не бързайте да се обвързвате сериозно. Вижте дали връзката ви ще издържи, въпреки проблемите и препятствията. Ако сте необвързани, важно е да си дадете шанс и да не отблъсквате вниманието от страна на представителите на другия пол. 

Козирог 
Скъпи Козирози, във всяка връзка е възможно да възникнат разногласия. Важно е да изгладите своите. Не бъдете капризни, проявете разбиране към партньора. Възможно е да изпитате леко разочарование, но това чувство бързо ще отмине. Не обръщайте внимание на завистливите коментари. 

Водолей 
Скъпи Водолеи, важно е да слушате сърцето си. Ако случайно имате нужда да останете насаме с мислите си преди да вземете важно решение, кажете го на партньора си. Не бъдете твърде големи егоисти. Възможно е да се сблъскате с егото на другия и да се стигне до раздяла. Търсете компромис, ако не искате това. 

Риби 
Скъпи Риби, половинката ви има право на собствено мнение. вие по принцип сте романтици, но често обичате да вземате решения и за другите. А това понякога създава чувство на неувереност и неудоволствие у другия. Бъдете по-откровени с партньора си.