Автор
Пепа Попова - Пепита

Влюбена и ослепителна: 43-годишната Жизел Бюндхен се показа в стил 80-те

Жизел Бюндхен е лице на новата рекламна кампания на Balmain. На снимките звездата позира в мини рокля и гащеризон в духа на 80-те години от пролетната колекция на марката, заснети от известния моден фотограф Рафаел Павароти. Жизел демонстрира и нов модел чанта Balmain Jolie Madame.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

Навръх Свети Валентин папараци уловиха Бюндхен да се целува с треньора по жиу-джицу Хоаким Валенте. „Те са силно влюбени един в друг“, каза близък до тях човек, въпреки че супермоделът не замъчлча, когато беше попитана за срещи и нови романи.

Миналия месец Жизел разкри в интервю, че първоначално е завела децата си в студиото на Валенте с надеждата, че могат да научат някои умения за самозащита, а след това самата тя е решила да получи няколко урока.

Моделката дори участва с братята Валенте в модна фотосесия. Слуховете за срещи само се засилиха, след като Хоаким беше забелязан на много от пътуванията на Жизел с децата до Коста Рика и Бразилия.

View post on Instagram
 

"Той е нашият учител и най-важното - човек, на когото се възхищавам и  вярвам. Толкова е страхотно, когато децата ми са заобиколени от такава енергия", каза моделът.

 
През октомври 2022 г. Жизел Бюндхен и Том Брейди обявиха развода си след 13 години брак. Манекенката сподели, че трудно преживява раздялата със съпруга си. Начинът й на живот й помогна да се справи с всички проблеми: тя обърна много внимание на спорта, правилното хранене и медитацията.

View post on Instagram