Автор
Евелин Попадийна

Тайните на парижанките: Всяка носи тези неща през зимата

С какво свързвате Париж? Точно така – любов и мода! Затова жените по цял свят черпят вдъхновение от тоалетите на французойките и начина, по който съчетават дрехите. Жените от Франция са открили перфектната формула за създаване на безупречна зимна визия, ето каква е тя:

Пуловер
Топлият пуловер е най-важен за зимния сезон. С висока яка, обемен пуловер или джъмпер с цип, няма да сбъркате, който и вариант да изберете. 

Прави дънки
Жените в Париж носят прави дънки с висока талия. Изберете бели, черни или наситени сини цветове и обърнете внимание на детайлите. Забравете за дънки с кристали или мъниста – строго забранени и силно демоде са. Акцентирайте върху обувките и чантата.

Ботуши с квадратен връх
Тенденцията в ботушите с квадратен връх е зададена от Даниел Лий в Bottega Veneta. Заложете на естествени цветове – бордо, кафяво. По улиците могат да бъдат забелязани и други актуални модели боти и ботуши с дължина над коляното, които придават женственост на визията.

Кожух или палто от естествена кожа
Едва ли ще видите парижанка да носи пухено яке, затова обръщаме внимание към по-стилната алтернатива. В момента на мода са дългите кожени палта от еко кожа с щампи, дълъг косъм, ярки или в класически неутрални цветове. 

Барета и шал
Баретите в Париж са задължителни! Ако все пак не сте им фен, можете да я замените с монохромна шапка с едра плетка, стилизирайки я с обемен шал.

Чанти
Французойките поставят акцент в зимния си аутфит, благодарение на чантите. Избират текстурирани чанти, които държат формата си. Могат да бъдат както големи, така и миниатюрни. Най-важно е моделът да е изчистен.

Слънчеви очила
Слънчевите очила са основният аксесоар, на който момичетата в Париж залагат. Задължително е да ги носят и през зимата!

Ако се придържате към тези прости правила, много лесно ще създавате зимни тоалети в стил „френски шик“. Той е подходящ както за работни срещи, така и за излизане вечер.
Този стил е вечна класика, която може би никога няма да е демоде. Не се колебайте и експериментирайте смело с визиите си.

5 шапки ще са тотален хит тази зима
МОДА
Автор Евелин Попадийна

5 шапки ще са тотален хит тази зима

Автор Евелин Попадийна