Автор
Ива Петрова

Уил Смит развил много странна реакция към секса

Уил Смит развил странна реакция към получаването на оргазъм, това се дължало на многото секс, който правел. В мемоарите си актьорът пише за раздялата с първото си гадже. „До онзи момент в живота си бях спал само с една жена, но в следващите месеци се превърнах в същинска хиена в квартала. Правих секс с толкова много жени, че развих психосоматична реакция към оргазмите. Буквално ме караха да повръщам, когато ги получавах“, пише Уил.

След фиаското, през 1992 година Смит се жени за първата си жена Шери Зампино. Тогава е само на 24 години, а от връзката им се ражда първият му син – Трей. Бракът им не продължава дълго и след три години се развеждат. През 1997 година Уил се жени за настоящата си съпруга Джейда Пинкет Смит, с която имат дъщеря Уилоу и син Джейдън.

В мемоарите си той споделя и пикантерии от любовния си живот с Джейда: „Пиехме и правихме секс по няколко пъти на ден в продължение на четири месеца. Започнах да се чудя дали това не е някакво състезание. Но каквото и да беше пред мен стояха две възможности: Или щях да задоволя тази жена сексуално, или щях да умра“.

Уил Смит обявява новия „Лоши момчета 4“
НОВИНИ
Автор Ева Григорова

Уил Смит обявява новия „Лоши момчета 4“

Автор Ева Григорова