Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Лъвове, не се страхувайте да мечтаете, поставяйте си цели - март ще ви възнагради

Скъпи Лъвове, през март много от представителите на вашия знак ще трябва да поемат отговорност не само за това, което се случва в живота ви, но и в живота на семейството ви.

Месецът ще ви принуди да станете по-целеустремени, да се замислите сериозно кое е наистина важно в живота ви и да начертаете начини за постигане на целите си. Не се страхувайте да мечтаете, да си поставяте цели, които изглеждат невъзможни. Радвайте се дори на незначителните си успехи, защото те съставляват грандиозните постижения.

Кариерата ви ще изисква пълна отговорност от вас. Може да се наложи да разработите нови подходи, да промените поведението си и да станете по-активни в някои области. Не губете време за неща, които очевидно няма да ви донесат никаква полза, избягвайте рутината. Не участвайте в спорове, не слушайте клюки, всичко това може да навреди на деловата ви репутация.

Здравето ви няма да ви подведе този месец, ако избягвате заседналия начин на живот. Спорт, разходки, всякакви дейности ще направят повече за вашето здраве и имунитет от всяко изпито хапче. Научете се да реагирате на стресови ситуации по-прагматично, без да изразходвате много емоции върху тях. Приемайте всеки неуспех не като повод за разстройство, а като възможност да придобиете полезен опит.

Раци, през март ще се отървете от стари страхове
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Раци, през март ще се отървете от стари страхове

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Имате нужда от положителна нагласа, здрави взаимоотношения и комуникация, правилно хранене и редовни упражнения, внимание към себе си, външния вид и емоционалния фон.

В романтичната сфера не трябва да очаквате глобални събития, така че не трябва да приемате сериозно нови запознанства, най-вероятно те ще се окажат мимолетни и няма да се превърнат в нещо наистина важно. Тези, които вече имат сродна душа, ще имат възможност да се насладят на хармония в отношенията, но за това ще трябва да участвате и в някои общи дела: съвместно пътуване или хоби ще даде нов тласък на връзката.