Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Деви, март ще ви даде шанс да промените живота си изцяло

Скъпи Деви, за вас март ще бъде месец, в който ще трябва да работите както никога досега. Това не е моментът да мързелувате и да отлагате, сега трябва да положите всички усилия, да използвате максимални ресурси и тогава ще бъдете напълно възнаградени с успех и признание. Това се отнася не само за професионалната сфера.

По отношение на финансите също ще трябва да работите усилено, тъй като месецът ще ви даде няколко възможности да направите добри пари и да инвестирате изгодно. Но за това ще трябва внимателно да проучите условията, може би да научите нещо ново, да овладеете някои необичайни методи за вас. Ще имате възможност да промените условията си на живот, било то ипотека за нов дом, основен ремонт или регистрация на недвижим имот. Но се опитайте да не харчите пари за ненужни неща, бъдете прагматични и далновидни.

На работното място ще имате възможност да подобрите статуса си и да постигнете увеличение на заплатата: вие сте отличен специалист и отговорен служител, дошло е време да постигнете по-благоприятни условия за себе си.

Тъй като през месецът ще бъде тествана силата ви, поемайки все повече и повече отговорности, увеличавайки обема на работа, тялото ви ще изпитва претоварване, което неминуемо ще се отрази на вашето благосъстояние. Опитайте се да отделите време за почивка, релакс, облекчаване на стреса, превключвайте понякога към хобита, творчество и общуване с приятели.

Ще трябва да поработите и върху личните си отношения, тъй като бъдещето ви зависи от вашата решителност през този месец. Трябва да избягвате конфликти, дори ако обстоятелствата са неблагоприятни: просто дръжте емоциите си под контрол и не се поддавайте на провокации. Опитайте се да разберете какво иска вашият партньор от връзката и променете поведението си, така че всеки от вас да получи това, от което се нуждае в чувствата си.