Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Най-точният седмичен хороскоп: от 26 февруари до 3 март

Астро-аспекти
На 27 февруари Марс квадратура Юпитер
На 28 февруари Слънце съвпад Меркурий
На 28 февруари Меркурий съвпад Сатурн
На 28 февруари Слънце съвпад Сатурн
На 29 февруари Меркурий секстил Юпитер
На 3 март Венера квадратура Уран
Луната през седмицата се движи през знаците – Дева, Везни, Скорпион, Стрелец

Благоприятни дни за подстригване по лунен ден – 27, 29. 02.; 01.03.
Благоприятни дни за боядисване на косата по лунен ден – 26, 27, 28. 02.; 01, 02, 03. 03.

Луна без курс” - В периоди, когато Луната вече е направила последния си основен (мажорен) аспект, но все още не е преминала към следващия знак, е необходимо да се избягва стартирането на нови проекти и всякакви други работи, предназначени за бъдещето и развитието. Това са периоди на неефективност на Луната. Най-добрата стратегия в този момент е да не правите нищо - оставете всичко така, както е, не предприемайте нищо важно.

26.02. 09:36 - 26.02. 16:31
27.02. 20:23 - 29.02. 05:10
02.03. 09:49 - 02.03. 15:57

Овен

Личният и професионалният ви живот ще се балансират по най-добрия възможен начин и също така ще можете да направите значителни промени. Това е времето, когато трябва да останете позитивни към живота като цяло. Тази седмица ще ви накара да осъзнаете истинското значение на ценностите в живота си. Ще промените начина, по който гледате на някои неща. Това ще ви позволи да имате малко по-широк поглед върху света и новите възможности. Бъдете сигурни, че можете конструктивно да промените живота си към по-добро.
Благоприятни дни – 03. 03.
Бъдете внимателни – 27, 28.02.

Телец

Много добра ползотворна седмица. Като цяло може да успеете да научите много за живота. Тя ще ви помогне да преодолеете препятствията по значителен начин и също така да дадете приоритет на нещата в живота си. Всичко планирано ще има успешен завършек. Сега е моментът креативните хора да се опитат да тръгнат в нова посока. Ще можете да стабилизирате личния си живот. Струва си да внесете новост в семейните отношения, което ще съживи предишната ви страст и чувства.
Благоприятни дни – 26.02.
Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02.03.

Близнаци

През тази седмица ще излезете победители. Водещите сили в живота ви са на правилните места и трябва да се възползвате максимално от тази възможност. Просто трябва да натиснете малко газта и да използвате интелектуалните си способности. В някои моменти може да бъде трудно, но ще си заслужава. Останете фокусирани върху работата си и не позволявайте на висящите задачи да ви спъват. Ще срещнете някой, който ще стане извор на вдъхновение за вас.
Благоприятни дни – 27, 28.02.
Бъдете внимателни – 03.03.

Рак

Тази седмица ще бъде изпълнена с някои трудни ситуации, с които трябва да се справите. Продължавайте да работите усилено, за да постигнете целите си в живота и да се освободите от препятствията. Личният ви живот може да премине през някои проблеми. Това е така, защото няма да можете да се изразявате по по-добър начин, но вашата житейска мъдрост и опит ще ви помогнат бързо да решите и най-трудните проблеми в семейството. Време е за нещо ново, може би да заминете на пътуване.
Благоприятни дни – 26, 29.02.; 01.03.
Бъдете внимателни – 27, 28.02.

Лъв

Пригответе се за една страхотна седмица! Всъщност успехът ще бъде очакван и ще получите това, което искате! Този период ще ви послужи като витамини както в рутината, така и в професионалната ви сфера. Виталността се преражда във вашите контакти, срещи и обмен. Бъдете внимателни с рисковите начинания. Колкото и примамливи да изглеждат, всъщност можете да се обречете на допълнителни трудности и парични разходи. Мнозина ги очакват срещи и ярки емоции в личен план.
Благоприятни дни – 27, 28.02.; 03.03.
Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02. 03.

Дева

Седмицата ще ви донесе звездни мечти и чувствени реалности. Имате право да успеете, но имате и задължението да спазвате правилата. Само постоянството и упоритата работа ще помогнат да преодолеете всички препятствия. През следващите дни ще можете да довършите всичко, което сте отлагали. Ще ви съпътства красива еуфория. Ще бъдете в по-добра форма от всякога и нищо не може да ви се опре. Ще бъдете пълни с енергия и ще очаровате всички с оптимизма си. Ще поддържате тази добра динамична инерция през цялата седмица, без лоши изненади.
Благоприятни дни – 29.02.; 01, 02. 03.
Бъдете внимателни – 26.02.; 03.03.

Везни

Вашето самочувствие ще бъде високо, което ще ви носи много радост. Ще греете с топла и комуникативна светлина, изпълнени с магнетизъм и красива аура! Връзката ви определено ще се възползва от тази красива енергия: ще се почувствате в хармония на тялото и сърцето с партньора си. Чудесно време за широки контакти и духовни търсения, развитие на чувствителност и финес на усещанията и разбиране на красотата на света. Финансовата стабилност ще зависи само от вас и способността ви да управлявате компетентно финансите си.
Благоприятни дни – 03. 03.
Бъдете внимателни – 27, 28.02.

Скорпион

Показвате ефективност и проницателност, можете да се справите с промените, които се появяват на хоризонта и привличате позитивизъм. Готови сте да започнете, да предизвикате себе си и да се отворите за нови хоризонти и дейности. В професионалния ви живот всичко ще се нареди перфектно, но в личните отношения не всичко ще върви толкова гладко. Бъдете внимателни с рисковите начинания. Не възлагайте големи надежди на късмета, тъй като може да завърши с провал. Полезно е да се отървете от всичко ненужно, което е било на пътя от дълго време, но не сте посмели да промените.
Благоприятни дни – 26.02.
Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02.03.

Стрелец

Култивирайте артистичните си заложби, може би това ще ви бъде от полза и в професионален план. Но също така се поглезете с малки прекъсвания от време на време, в които се грижите само за спасението на душата си. Слушайте вътрешният си глас. Много неща се променят във ваша полза. Освен това има по-малко препятствия, поставени на пътя ви. Много неща се случват като с магия. Трябва да държите очите си отворени, за да не пропуснете нито една възможност. Подходящо време да разширите кръга си от приятели и да засадите семената на бъдещи връзки.
Благоприятни дни – 27, 28.02.
Бъдете внимателни – 03.03.

Козирог

Вашите батерии са напълно заредени и нищо не може да ви разклати. Вие блестите с хармонична енергия и тази жизненост подпомага цялостното ви развитие, вашите инициативи и проекти. Основното нещо е да поддържате силата на духа си и твърдо да вървите към желаната цел. Бъдете много внимателни, тъй като има всички шансове да се свържете с нечестни хора, които могат да ви убедят в не съвсем честни неща. Не правете необмислени неща, за които ще съжалявате в бъдеще.
Благоприятни дни – 26, 29.02.; 01.03.
Бъдете внимателни – 27, 28.02.

Водолей

Венера и Марс са във вашия знак. Двете звезди ви събуждат от летаргията, която се е промъкнала във вас. Изведнъж отново сте мотивирани и в страхотно настроение. Тази велика енергия наистина привлича успеха. Венера иска да даде на връзката ви повече инерция, но и дълбочина. Трябва да се доверите напълно на интуицията си. Време да се погрижите за здравето си. Не забравяйте да коригирате диетата си и да добавите малко упражнения към живота си. Желанието на сърцето може да бъде изпълнено, както в работата, така и в любовта. Бъдете готови за това.
Благоприятни дни – 27, 28.02.; 03.03.
Бъдете внимателни – 29.02.; 01, 02. 03.

Риби
Слънцето и Юпитер ви осигуряват добра доза оптимизъм. Смелите решения носят ползи, които се отплащат. В момента преживявате много творческа фаза. Това са нови идеи, които трябва да реализирате възможно най-бързо. Знаете какво се случва с идеите, когато ги съхранявате в склада. Би било жалко, особено защото Меркурий сега ви подкрепя във всичко, което е свързано с пари. Чудесно време да осъществите плановете си. Не се страхувайте да експериментирате, да търсите информация, да помолите за помощ, но оставете крайното решение на себе си, изцяло разчитайки на интуицията си.
Благоприятни дни – 29.02.; 01, 02. 03.
Бъдете внимателни – 26.02.; 03.03.