Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през март ще получите страхотни шансове

Скъпи Стрелци, месец март ще бъде време, в което ще трябва да се довършат много неща започнати от преди. Не се отказвайте от плановете си, само защото чувствате, че действията ви не носят резултати.

По финансови въпроси ще бъде благоприятен месец, има възможност да спечелите добри пари и дори ще си позволите доста значителни разходи. А Съдбата ще ви поднесе и нови източници на доходи, на които си струва да обърнете внимание. Но избягвайте риска, не инвестирайте в нещо, в което не сте сигурни. Ще ви се наложи да решавате много трудни проблеми в работата и някои от тях ще ви изглеждат откровено безнадеждни, но се опитайте да инвестирате максимални усилия, проявете изобретателност и ще постигнете успех, който определено ще бъде забелязан от началниците ви.

Здравето няма да ви притеснява през този месец, но само ако се стараете да поддържате добра форма с познати, изпитани методи, като избягвате драстични мерки. Този месец не трябва да се подлагате на строга диета или да се измъчвате във фитнес залата: по-добре е редовно да се разхождате на чист въздух, да изучавате йога и медитация. При никакви обстоятелства не се самолекувайте и не пренебрегвайте сезонните заболявания или настинки, надявайки се да преживеете болестта „на крака“: консултирайте се с лекар за препоръки за лечение.

В личния си живот тези, които обикновено са много ентусиазирани да поемат рискове, трябва да избягват връзки, които попадат в определението „опасни връзки“. Не позволявайте на емоциите да ви контролират, не се ръководете от страстта: токсичните взаимоотношения могат значително да съсипят живота ви. Репутацията е много важна за повечето от вас, така че по семейни въпроси се опитайте „да не перете мръсното си бельо“ на обществени места, не бъдете откровени с непознати за личните си проблеми, за да елиминирате риска от клюки около вас.