Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Козирози, март е времето, когато ще трябва да направите генерално почистване на живота си

Скъпи Козирози, март е времето, когато ще трябва да направите генерално почистване на живота си: да подредите нещата в своите мисли, чувства, планове, финанси. Колкото по-внимателно анализирате всички аспекти на собствения си живот, толкова по-ясно ще бъдете накъде да продължите.

По отношение на кариерата и финансите всичко ще е наред за представителите на този знак, въпреки че през месеца понякога ще им се налага да поемат рискове, за да постигнат желаното. Много пъти ще трябва да вземате трудни решения и да поемате отговорност за последствията от тях. Този месец можете да получите бонус, повишение, благодарности. Всичко ще е наред с вашите финанси, но е време да се научите как да ги управлявате правилно.

Добре ще е да избягвате рискове и опасни сделки, тъй като има опасност да попаднете на измамници, отнасяйте се снизходително към хората, бъдете търпеливи, не се захващайте с кредити и заеми, март е изключително неподходящо време.

Вашето здраве може да ви създаде известни проблеми, защото сте свикнали да не обръщате внимание на леки заболявания, като отхвърляте съвета да отидете на лекар. Няма да се случат здравословни бедствия, но тялото ще намери радикален начин да привлече вниманието ви.

Вашият личен живот този месец ще се превърне в източник на вдъхновение за вас: това може да е нова любов, лек флирт с някого, когото познавате, или съществуваща връзка, в която ще се случат събития, които ще ви накарат да погледнете сродната си душа от друга страна, перспектива. Под влиянието на това вдъхновение е важно да дефинирате желанията си и да решите какво искате и как можете да го постигнете. Много Козирози ще решат да се оженят или да пренесат романтичната си връзка на следващото ниво.

Стрелци, през март ще получите страхотни шансове
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелци, през март ще получите страхотни шансове

Автор Астролог - Ивелина Пенчева