Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Водолеи, март ще бъде месец на големи успехи

Скъпи Водолеи, март ще бъде месец на големи успехи. Всички усилия, които сте положили, за да станете по-добри, най-накрая ще се отплатят и ще бъдат възнаградени. Събитията ще се развият по такъв начин, че ще видите и оцените най-добрите си страни, сякаш виждате себе си през други очи.

Опитайте се в различни области на дейност, разширете хоризонтите си и не се страхувайте, ако нови области изискват да вземете решение за нещо - определено ще успеете. В работата не се доверявайте на някой друг да взема решения вместо вас. Само вие трябва да управлявате професионалната си дейност, така че да поемете контрол над кариерата си. Може да ви бъде предложено повишение, така че не го отказвайте, дори ако ви се струва, че тежестта на отговорността е просто твърде голяма за носене.

Във финансово отношение Водолеите ще трябва да потърсят нови източници на доходи, тъй като тези, които имате в момента, изискват много усилия, но не задоволяват финансовите ви нужди. Това не означава, че трябва да бягате презглава в търсене на нова работа. Но ако на хоризонта се появят опции за допълнителен доход, не забравяйте да ги обмислите.

Що се отнася до здравето, има няколко много важни съвети за вас. Опитайте се да си осигурите правилна и навременна почивка, тъй като тялото ви губи позиции поради умора. Не забравяйте да промените обкръжението си, отидете някъде, където можете да се насладите на нови ярки впечатления. Избягвайте подозрителността: съмненията и тревогите ви влияят много по-разрушително от главоболието или дискомфорта в червата. Не претоварвайте тялото си, избягвайте прекомерната физическа активност, спортувайте умерено. И накрая, не пренебрегвайте сигналите за флирт, които ви изпращат представители на противоположния пол.

Скъпи Козирози, март е времето, когато ще трябва да направите генерално почистване на живота си
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Козирози, март е времето, когато ще трябва да направите генерално почистване на живота си

Автор Астролог - Ивелина Пенчева