Автор
Кристина Кирова

Най-точният седмичен любовен хороскоп за всяка зодия

Пролетта вече се прокрадва стъпка по стъпка и си мислим все повече за любов. Какво ли ще ни донесе тя през следващата седмица? Нека да видим какво предричат звездите за всяка зодия:

Овен

Скъпи Овни, ще бъдете все така темпераментни и горещи в любовта през новата седмица. Съветът на звездите е да слушате интуицията си по отношение на романтичните въпроси и особено за тези представители на зодията, които ще срещнат нов човек. Много от вас ще отворят нова страница в личен план.

Телец

Скъпи Телци, тази седмица звездите ви предизвикват да си помислите какво търсите в бъдещата си половинка и какво наистина искате в любовта. Обвързаните от вас ще имат приказни моменти с партньора си и ще правят планове за бъдещето.

Близнаци

Скъпи Близнаци, преследвайте мечтите си в любовта, само така те ще се сбъднат. Очакват ви незабравими дни през следващата седмица, в които ще получите приятни изненади от партньора си.

Рак

Скъпи Раци, време е за ново начало в любовта за вас. Някои от вас ще намерят пътя към половинка от миналото, а други ще имат запознанство, което бързо ще прерасне във връзка. Звездите ви съветват да се потопите в насладата от новото начало.

Лъв

Скъпи Лъвове, сега е моментът да се отдадете на емоциите и да изживеете страстни мигове с половинката си. А тези от вас, които все още са свободни, е твърде вероятно да се влюбят бързо и ще усетят как щастието витае във въздуха. Звездите ви съветват да се впуснете в романтиката с пълна сила.

Дева

Скъпи Деви, много е вероятно да се влюбите отново в половинката си, защото ще откриете качества, за които дори не сте подозирали. Свободните представители на зодията ще трябва да помислят добре какво очакват от бъдещия си партньор и да осъзнаят, че за да дойде новата любов, трябва да се отърват от всичко излишно.

Везни

Скъпи Везни, ще усетите прилив на енергия и страст през новата седмица, насочете ги към любовта, защото сега късметът е на ваша страна. Фокусирайте се върху емоционалните си нужди и помислете каква промяна би ви направила щастливи.

Скорпион

Скъпи Скорпиони, ще се почувствате щастливи в любовта през новата седмица и ще предадете много положителни емоции на партньора си. Определено няма да ви липсва страст, а за необвързаните съдбата е подготвила една много приятна изненада.

Стрелец

Скъпи Стрелци, звездите ви предизвикват тази седмица да помислите дали сте щастливи в любовта и какъв избор можете да направите, за да се почувствате щастливи. Сега е моментът за ново начало, като някои от вас ще получат дългоочаквано признание от любимия човек, а други ще имат горещо запознанство.

Козирог

Скъпи Козирози, ще имате изключително добра комуникация с партньора си през новата седмица и това ще ви донесе голямо щастие. Необвързаните от вас ще срещнат нежност и подкрепа от нов човек в живота си, но дали това ще прерасне във връзка, зависи от самите тях.

Водолей

Скъпи Водолеи, предстои ви емоционално израстване през новата седмица. Някои от вас ще дадат шанс на човек, който дълго е търсил пътя към сърцето им, а други ще преминат към следващата голяма стъпка във връзката си.

Риби

Скъпи Риби, ще имате много ползотворни разговори с половинката през следващите дни и ще предприемете важна стъпка в отношенията си. А тези, които все още търсят любовта, ще се радват на голямо внимание от страна на ухажори.