Автор
Антония Михайлова

С единия крак в кармичния септември 2024: Какво ще донесе Новолунието в Риби на 10 март за всички зодии

Има моменти в астрологичния календар, когато Вселената и Висшите сили влизат в контакт с нас, попивайки най-съкровените ни и чисти мисли. Не се страхувайте да бъдете наивни, открити и романтични - новолунието на 10 март е точно затова. Въпреки факта, че събитието ще се проведе с участието на планетата на кармата - Сатурн, то определено ще възприеме нашите мечти и сънища и това, което се е натрупало в несъзнаваното.

Новолунието се случва в знака Риби, който е отговорен именно за връзката ни с божественото начало, което звучи под формата на мечти, блянове, фантазии и интуиция... Доверете се на вътрешните си желания, те са компас на бъдещия ви живот.

Какво означава градусът на новолунието в Риби?

Всяко астрологично явление се случва в определена точка от хороскопа, която е градусът на зодиака. На новолунието на 10 март събитието ще се случи при 21 градуса, което на езика на сабийските символи на астролога Дейн Рудияр означава анализиране на възможностите, които Вселената ви дава, като същевременно трябва да вземете предвид личните си потребности на душата.

Защо новолунието в Риби на 10 март има кармичен изход за всички?

Новолунието отваря цикъл на нещо, което ще достигне до своя връх по време на затъмнението в Риби на 18 септември 2024 г. Това означава, че сега можете да посеете семената на някои кармични събития. Затова е добре ясно да формулирате най-съкровените си желания и мечти. Те може да се отнасят до връзки, кариера, пътуване или финанси, но най-важното е да сте възможно най-чисти и честни със себе си.

Тези зодии ще срещнат голямата любов през март
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Тези зодии ще срещнат голямата любов през март

Автор Евелин Попадийна

Как новолунието в Риби се свързва със затъмнението на 18 септември?

И така, както отбелязахме вече, резултатът от нашите действия, мисли и желания ще се почувстват най-ясно по време на пълнолунието и затъмнението в Риби точно шест месеца по-късно - на 18 септември, казват астролозите За да разберете какво ще се случи, достатъчно е да погледнете картата на бъдещите събития. През септември затъмнението ще настъпи, когато Сатурн и Меркурий са в опозиция - това показва фактора на избор, пред който всеки от нас ще се изправи през септември.

Възможно е да избирате въз основа на конфликта между финансовата печалба и духовния комфорт. Разбирайки това, формулирайте мечтите и желанията си на 10 март 2024 г., като се съсредоточите върху реалните си финансови и материални цели, отнасяйки се с уважение към най-дълбоките си нужди.