Тортелините са изключително и лесно решение за всеки повод - независимо дали ще приготвите обикновен обяд, или очаквате гости за вечеря. Те винаги ще погалят сетивата ви и можете да си спечелите много комплименти за уменията си в кухнята с тях.
Време за приготвяне: 10 минути
Порции: 4-6
Продукти:
150 г брезаола
300 г крем сирене Philadelphia Original XL
3-4 клонки босилек
50 г настърган пармезан
За гарниране:
пармезан на люспи
кора от 1 лимон
зехтин
листа рукола
сол и черен пипер на вкус
препечен хляб за сервиране
Начин на приготвяне:
Нарежете босилека на ивички и оставете настрана.
Сложете крем сиренето в купа, добавете босилека и пармезана, и разбъркайте.
Във всеки слайс брезаола сложете по 1 пълна ч.л. от сместа и завийте като тортелини.
Подредете в чиния за сервиране и гарнирайте с листа рукола, люспи пармезан и лимонова кора.
Полейте с качествен зехтин, поръсете с черен пипер и сол на люспи.