Това не е просто палачинка, а истинско произведение на кулинарното изкуство и радост за вкусовите ви рецептори. Вижте какво ще ви е необходимо за това изкусително ястие и как да си го приготвите:

Време за подготовка: 15 минути+ 40 минути
Време за готвене: 25 минути
Порции: 6

Продукти за палачинките:
2 яйца
160 мл прясно мляко
120 г брашно
50 г масло
¼ ч.л. сол
100 мл вода

За пълнежа:
1 телешки стек (300 г)
2 с.л. масло
1 скилидка пасиран чесън
250 г печурки, нарязани на филийки
100 г бейби спанак
2 с.л. балсамов оцет
300 г Philadelphia Herbs
сол и черен пипер на вкус

За сервиране:
балсамова глазура
рукола

Начин на приготвяне:

Извадете месото на стайна температура за около час.

Сложете маслото в касерола, разтопете на слаб огън и оставете 5-6 минути, докато стане златисто и усетите ядков аромат. Свалете от котлона и оставете настрана.

В блендер сложете брашното, яйцата, млякото, водата и солта и смесете. Добавете маслото и разбийте отново. отново. Излейте в купа и приберете в хладилник за 30 минути.

В тиган разтопете маслото и добавете гъбите. Подправете на вкус и гответе 4-5 минути. Прибавете спанака, разбъркайте и гответе още 4-5 минути. Сложете чесъна, разбъркайте и свалете от котлона. Налейте балсамовия оцет, разбъркайте и оставете за няколко минути, докато продуктите абсорбират течността.

Загрейте тиган с незалепващо покритие с малко масло. Сложете овкусения стек и гответе по 3-4 минути на страна, в зависимост дебелината им и степента на изпичане, която харесвате.

Извадете на дъска и оставете да отпочинат за 7-8 минути, а след това нарежете на филийки.

Загрейте тиган с незалепващо покритие и изпържете палачинките за 30 секунди на страна.

Намажете палачинка с крем сиренето, отгоре сложете малко от сместа с гъби и подредете няколко филийки месо. Сгънете на четири и сложете в чиния за сервиране.

Към всяка порция добавете крем сирене, овкусена рукола и балсамова редукция.

(в материала има продуктово позициониране)