Автор
Евелин Попадийна

„Модни грешки“ или хитът на сезона?

Тенденциите в света на модата са много променливи – идват, отиват си, а след това се връщат отново, но с малки промени, за да са в крак с времето. Типичен пример за това е леопардовият принт. Само до преди няколко години се смяташе за проява на лош вкус, а сега дами по цял свят са луди по него. 

Идната пролет обещава доста интересни тенденции в света на модата. Неща, които определяхме за „модни грешки“, в следващите месеци ще са на върха на популярността си.

Ниска талия
Дълги години не се разделяхме с високата талия. С настъпването на 2024 г. обаче, ниската отново си проправи път сред модерните жени. Модните дизайнери насочиха вниманието си към широките дънки с ниска талия, превръщайки ги в най-актуалните в момента.

Бельо на показ
Никога няма да забравя първите клипове на Кристина Агилера – бельото задължително се виждаше. Няколко години след това се смяташе за неприемливо. През 2024 година, разчупваме всички стереотипи и връщаме тренда с бельото на показ. Сутиените вече са топове, а прашките и корсетите са абсолютно задължителни в гардеробите ни.

Скини дънки
Тесните дънки до скоро се смятаха за антитренд, но се завръщат с пълна сила. Е, да, с леки промени, но все същите ни любими скини дънки.

Обувки на ток и чорапи
Ах, ах, ах! Момичета, позволено ни е да се развихрим! Офис, парти, вечеря – можем да съчетаваме чорапи с токчета. Дизайнерите подкрепят активно тази тенденция, превръщайки я в част от ежедневната мода.

Очила в стил „Авиатор“
Авиаторските слънчеви очила се завръщат на модните подиуми, демонстрирайки вечна класика и стил. Този тип очила придават на образа уникален чар и стил. Тези очила ще са тренд не само при жените, а и при мъжете. Колко хубаво! Точно като Том Круз в „Топ Гън“.

Цветни чорапогащници
„Клюкарката“ – това е първото нещо, за което се сещам чуя „цветни чорапогащници“! Тази година те няма да са просто базов аксесоар, а задължителен моден елемент в гардероба на дамите. Ярки цветове, дантелени елементи и разнообразни десени, които подчертават индивидуалността на дамите. А най-големият хит в момента са червените чорапогащници!

Ресни
Популярните в миналото ресни отново се появяват. През 2024 година можем да ги видим навсякъде – ризи, якета, поли, рокли, чанти. Те придават на визията уникален чар и до някъде каубойски вайб.

Тази пролет се развихрете, пуснете въображението си и експериментирайте, изразявайте себе си по необичайни начини и създавайте уникални тоалети. И не забравяйте, че ако имате останали дрехи в гардероба от преди 20 години можете да им вдъхнете нов живот!