Автор
Ива Петрова

Принц Хари е бил влюбен в Кейт, а това разтърсва Меган от ревност до днес

Писателката Ингрид Сюард потвърди слуха, който преди време упорито шестваше из мейдийното пространство, а именно, че принц Хари бил влюбен в Кейт Мидълтън. Старите му чувства към братовата съпруга след време породили у Меган разтърсваща ревност.

Това твърди Сюард в новата си книга за кралското семейство "Майка ми и аз". В нея тя прави щателна дисекция на отношенията между покойната кралица Елизабет II и сина ѝ Чарлз.

"За съжаление, проблемите се оказват за Меган, нали така? Може би Хари е бил леко влюбен в Кейт. Но нямам предвид физически, а само ментално.

Помните ли, когато все още бяха само тримата, Хари винаги си е мечтал за сестра и дори го е споделял на Даяна", пише Сюард.

Кейт Мидълтън се извини публично за редактирането на скандалната семейна снимка, обвиниха я, че е използвала стара корица на Vogue
ПО ЖЕНСКИ
Автор Ева Григорова

Кейт Мидълтън се извини публично за редактирането на скандалната семейна снимка, обвиниха я, че е използвала стара корица на Vogue

Автор Ева Григорова

В труда си авторката отделя внимание и на реакцията на Чарлз спрямо книгата на Хари "Резервният". Според думите ѝ кралят никога тяма да прости на малкия си син за нейното създаване. Да припомним, че за тази си книга Хари бе номиниран за Британските литературни награди.

В нея братът на принц Уилям недвусмислено отбелязва, че Кейт е разплаквала неведнъж Меган. Това е така, тъй като Мидълтън по една или друга причина е предизвиквала у Маркъл чувство на ревност и завист, коментира в авторския си труд Сюард, цитирана от "Дейли мейл".