Автор
Евелин Попадийна

Коридорите на затъмненията през 2024 г.: Как да се справим с промените и предизвикателствата в тези периоди

През 2024 година очакваме два коридора на затъмненията, които ще донесат доста промени в живота  ни. Точно затова днес ще ви разкрием точните дати и как да ги изживеете безболезнено.

Астролозите смятат, че те ще се отразят на всички ни и ще донесат доста промени. Важно е да изживеем тези периоди спокойно и обмислено, тъй като ехото им ще присъства в живота ни още шест месеца.

Първи коридор на затъмнение

Първият коридор на затъмнение през 2024 година ще е в периода 25 март – 8 април. Той ще започне с лунно затъмнение на 25 март в 9:12 по оста Овен-Везни. В този момент Луната и Слънцето ще бъдат в напрежение. Силно влияние през този период ще изпитват Овен и Везни, особено родените от 23 до 30 март и от 23 до 30 септември. Раците и Козирозите също ще усетят напрежението, главно родените от 23 до 30 юни и от 23 до 30 декември.

По време на първото лунно затъмнение Луната ще премине през Везни. Този аспект ще донесе трудности във връзката ви и ще ви позволи да поставите точка. Така че, ако сте били на ръба на раздялата с приятеля си от дълго време, то вероятността да прекратите отношенията си е огромна.

След Лунното идва Слънчевото затъмнение, в целия коридор ще ни влияят и двете светила. Слънчевото затъмнение настъпва на 8 април точно в 20:17 часа. Ще бъде усетено незабавно от Овен, Везни, Рак и Козирог, по-специално родените от 1 до 13 април, от 1 до 13 октомври, 1-13 юли и 1-13 януари.

Всеки един от тези знаци ще бъде подложен на сериозна и трудна трансформация. Нужно е да я насочите в положителна посока, а не просто да я преживеете. Трудно ще намирате отговор на много въпроси, а това се дължи на това, че Слънчевото затъмнение ще премине през Овен. Не се притеснявайте да се консултирате с хората, на които имате доверие и се опитайте да направите правилните изводи. Намалете малко темпото преди да вземете важно решение.

Втори коридор на затъмнение

Следващия коридор на затъмнението през 2024 година, ще се състои от 18 септември до 2 октомври. Започва с лунно затъмнение на 8 септември и 4:44 сутринта. То ще бъде особено силно усетено от знаците Риби, Дева, Близнаци и Стрелец, главно от родените от 15 до 21 март, от 15 до 21 септември, от 15 до 21 юни и от 15 до 21 декември.

В този момент ще станете прекалено сантиментални. Това въобще не е изненадващо, тъй като съзвездието Риби се управлява от Нептун. Точно той ще накара да проявят повече внимание и грижа към близките си. Възможно е в този период да искате все по-често да се вглеждате във вътрешния си свят и да го изследвате. Действайте! Натрупвайки емоции се научете, за да ги изхвърлите чрез творчество например.

Пригответе се – кошмарите ще ви събуждат от време на време. Плашещите сънища се считат за неприятен страничен ефект от лунното затъмнение. Ако искате да се отървете от тях, то отделете време за медитация и водни процедури. Не допускайте до себе си хора със зависимости и психични разстройства. Те могат да влошат емоционалното ви състояние.

Вторият коридор приключва със Слънчевото затъмнение във Везни. Това е период на съмнения, претенции, избори, изисквания и ползи. Ще започнете да търсите недостатъци във външния си вид и ще смятате, че околните не са достатъчно добри. Съсредоточете се над това да сте спокойни. От голямо значение е как изглеждате и как се представяте в този период.

Овен, Везни, Козирог и Риби и особено родените от а25 март до 3 април, от 25 септември до 3 октомври, от 25 декември до 3 януари и от 25 юни до 3 юли ще ср замислят за смяна на работата и имиджа си. Направете план за действие за нов, по-добър живот и се заемете с изпълнението му.

Ето кои три зодии разрушават семейства
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Евелин Попадийна

Ето кои три зодии разрушават семейства

Автор Евелин Попадийна