Автор
Евелин Попадийна

Прическите, които ви състаряват

Жените се ужасяваме при мисълта, че е възможно да изглеждаме по-стари, отколкото сме. Всички се стремим да изглеждаме по-млади и да събираме погледите на околните. Готови сме да се подложим на всякакви интервенции, в името на красотата и младостта.


Как бихте реагирали, ако научите, че има няколко прически, които състаряват жените?

Голяма част от коафьорите твърдят, че неоформената дълга коса състарява жените. Тя изисква правилна и ежедневна грижа. Щом имате дълга коса, значи отделяте време за нея и се грижите правилно. Това обаче не е достатъчно, нужно е да обърнете внимание на самата прическа. Специалистите съветват да заложите на кичури, които ще придадат небрежен вид на косата ви.

Внимавайте с прическа тип „боб“, защото тя може да лиши жената от женствеността и лекотата ѝ, като по този начин я състари.

Обърнете внимание и на плътния прав бретон, както и прическите, които „изяждат“ обема на косата – те могат да ви състарят. За подмладяване заложете на коса, която е подстригана на черта, както и на светлите нюанси. Разбира се, не е нужно всяка дама да стане блондинка, но се замислете за изсветляване на косата поне с един тон или да интегрирате кичури. По този начин ще добавите свежест и ще изглеждате доста по-млади.

Ето кой е топ цветът за коса през 2024
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Ето кой е топ цветът за коса през 2024

Автор Веселина Петрова