Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Водолеи, април за много от вас ще бъде доста интензивен период

Скъпи Водолеи, април за много от вас ще бъде доста интензивен период. Времето около слънчевото затъмнение на 8 април обещава да бъде сравнително напрегнато, затова бъдете по-предпазливи в общуването, в действията, в работата. Избягвайте конфликти, персонализация, крещящо поведение, закачки. Опитайте се да останете центрирани, за да можете да се справите с всяка ситуация съзнателно. Вие сте господари на собствената си съдба, излизате от тъмната сянка на миналото и получавате крила, за да летите.

Някои Водолеи може да се почувстват разочаровани от нивото на доходите си, смятайки, че парите им не са достатъчни. Достатъчно е да сте по-дисциплинирани при харченето на пари и да се опитате да управлявате ресурсите си възможно най-стриктно. Поради различни астрологични фактори, избягвайте, доколкото е възможно, подписването на договори и вземането на решения относно важни инвестиции.

Freepik

По отношение на личното развитие месецът може да бъде подходящо време за изследване на нови страсти и интереси. Сега е моментът Водолеите да се опитат да отделят време за неща, които им носят радост и удовлетворение, дори и да не са непременно свързани с техните професионални или лични цели. Ако сте мислили да се преместите на ново място, да си купите жилище, през април може да възникне неочаквана възможност. 

По отношение на личните отношения април може да бъде период на промени и трансформации. За Водолеите е важно да бъдат отворени и възприемчиви към нови идеи и перспективи, които идват по пътя им. Комуникацията ще бъде от съществено значение този месец. Добре е да се опитват да изслушват внимателно партньора си, като същевременно изразяват собствените си чувства и мисли ясно и с уважение.

Козирози, април ви носи промени и нови възможности
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Козирози, април ви носи промени и нови възможности

Автор Астролог - Ивелина Пенчева