Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Скорпиони, април носи интензивна енергия и жажда за живот

Скъпи Скорпиони, април носи интензивна енергия и жажда за живот. Това е добър момент за вас да се съсредоточите върху личното и духовно израстване. Може да се наложи да се свържете отново с вътрешната си същност и да преоцените житейските си цели.

Ще възникнат проблеми, свързани със срокове, които трябва да спазвате, особено що се отнася до документите. Понякога може да има напрегнати моменти с началниците ви, които очакват да промените начина си на работа или подхода си към отговорностите. Работата може да ви носи много задължения и допълнителни разочарования, но можете успешно да преодолеете всичко това. Ще успеете да се организирате по-добре и да подхождате по-практично към задълженията си. Не трябва да приемате непроверена информация, както и не си губете времето с неподходящи хора.

Трябва да работите върху физическата активност, повече движение да има. Втората десетдневка ще сте по-добре в здравословно отношение с по-малко проблеми, като единственото слабо място може да бъде главоболието. В самия край на месеца - нервност и повишен стрес, които влияят на съня, възможни стомашни проблеми.

Възможно е през месеца да възникнат проблеми в личния ви живот поради факта, че ще бъдете твърде съсредоточени върху работата, кариерата и в резултат на това близките ви остро ще усетят липсата на внимание от ваша страна. Не бива да се абстрахирате твърде много от семейството и приятелите си, а необвързаните Скорпиони трябва да обърнат внимание на отношението на представителите на противоположния пол към вас: през април имате всички шансове да преживеете романтично приключение, да срещнете някой специален и вие, с вечната си заетост можете просто да пропуснете този шанс.

Везни, април ви носи щастие, ново начало и ясни цели
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Везни, април ви носи щастие, ново начало и ясни цели

Автор Астролог - Ивелина Пенчева