Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Близнаци – звездите днес са благосклонни към вас, Водолеи - ще имате успешен и спокоен ден

През този период може да почувствате повишен интерес към общуването с други хора, което може да помогне за подобряване на отношенията и укрепване на социалните връзки.

Овен – Днес вашата интуиция ще ви помогне при решаването на важни въпроси. За вас ще е много актуално правилото “мълчанието е злато”. Въздържайте се да правите излишни коментари,  да спорите, както и да налагате ред.

Телец – Не отлагайте за утре онези неща, които можете да успеете да свършите днес. Опитайте се да проявите търпение към слабостите на другите и да не нагнетявате излишно напрежение. Отделете повече време на семейството си.

Близнаци – Звездите днес са благосклонни към вас. Въпреки, че е добре да използвате деня за почивка, вие сте изпълнени с енергия и не по-малко ентусиазъм, така че можете да предприемете нещо по-активно и интересно.

Рак – Добре е да изразходвате енергията си разумно и да не прекалявате с прекомерната активност. Вместо да се фокусирате върху неща, които са извън вашия контрол, направете планове за уикенда, които ще ви отвлекат от грижите и ще подобрят настроението ви.

Freepik

Лъв – Днес се отпуснете и се посветете на любимите си хора, ще ви е приятно да прекарате времето с тях. Трябва да се откъснете от ежедневието и да намерите нещо, което ви развеселява. Дайте си малко почивка както физически, така и психически.

Дева – Днешният ден е благоприятен за промените в дома, които обмисляте от известно време. Бъдете предпазливи и резервирани в отношенията с другите. Прекарайте вечерта заобиколени от тези, които обичате.

Везни – Излет за двама извън града или пътуване за развлечение би ви помогнало да се откъснете от ежедневните грижи и проблеми. Ако сте необвързани, има вероятност да ви застигне някоя от стрелите на Купидон.

Скорпион – Днес импулсивните и прибързани решения или постъпки може да се отразят негативно на вас и семейните ви отношения, ако не внимавате. Съгласувайте своите интереси с тези на партньора си. Може да съчетаете полезното с приятното.

Скъпи Водолеи, април за много от вас ще бъде доста интензивен период
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Водолеи, април за много от вас ще бъде доста интензивен период

Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Стрелец – Днес ще имате нужда от адреналинови преживявания. Отделете повече време за дейности, които събуждат младежкия ви дух и добавят вълнение към живота ви. Благоприятен ден от гледна точка на личните взаимоотношения, общуването с близки хора.

Козирог – Хороскопа ви показва, че е по-добре да прекарате този ден у дома или в среда, която да ви осигури уединение, психологически комфорт, моменти на дълбока интимност с любим човек. На хоризонта на свободните представители на знака може да изгрее нова страст.

Водолей – Ще е успешен и спокоен ден, само ако успеете да контролирате импулсивността си. Ако приятелите ви поканят днес да прекарате време в тяхната компания, не отхвърляйте предложението им. Ще загубите.

Риби – Опитите да подтикнете хода на събитията в желаната от вас посока няма да донесат резултати. Останете спокойни и позитивни, съсредоточете се върху дейности, които ви отпускат. По отношение на здравето не трябва да се пренебрегват първоначалните симптоми.