Автор
Евелин Попадийна

Истински хит през лято 2024 – роклята от края на 20-ти век

Модните експерти от френската редакция на списание Vogue съобщиха кои рокли ще са хит през лятото на 2024 година. Тези рокли бяха модерни в края на ХХ век и със сигурност ще са хит през идния сезон. Става дума за моделите с ниска талия, които през 2000 година бяха на върха на модните класации.

Завръщането на тенденциите от края на миналия век, наложи и завръщането на ниската талия. Първо бяха панталоните, а сега вече и роклите са тук. Всички дизайнери са на едно мнение – ниската талия ще е навсякъде през сезон пролет-лято 2024.

View post on Instagram
 

Линията на талията може да е или малко по-ниска от стандартната, или разположена на нивото на бедрата. За популяризирането на този модел се погрижиха различни марки като Dior и Khaite, както и редица инфлуенсъри като Емили Ратайковски, Елза Хоск, Джулия Гарнър и Суки Уотърхаус.

Дрехите с ниска талия създават илюзията за по-дълъг торс и подчертана фигура на пясъчен часовник. Снижавайки талията се очертават контурите на елегантен силует, който подчертава скромността.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 
Тенденциите в маникюра за лято 2024 г.
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Тенденциите в маникюра за лято 2024 г.

Автор Евелин Попадийна