Автор
Ева Григорова

Вижте порасналата дъщеря на Анджелина Джоли - тя е нейно копие

Анджелина Джоли бе щракната от папараци, докато пазаруваше с дъщеря си Вивиен през уикенда. Тя бе усмихната, докато се разхождаше в Ню Йорк в събота, след като наскоро заяви, че предполагаемото физическо насилие от страна на бившия съпруг Брад Пит е „започнало доста преди” неговия скандален инцидент със самолет през 2016 г.

Дуото майка-дъщеря беше снимано да се разхожда небрежно из Манхатън с големи кафяви пазарски чанти в ръка. 48-годишната Джоли изглеждаше стилна, както винаги, в дълго черно палто, което съчета със свободни панталони и дантелен черен топ.

15-годишната Вивиен избра по-небрежна визия, носейки сив пуловер Nike и широки дънки. Тийнейджърката съчета светлите панталони, които бяха с маншети в долната част, със сини маратонки Converse.

Папарашките снимки се появиха няколко дни след като двойката позира за снимки с актьорския състав на The Outsiders на Бродуей. Джоли по-рано разкри, че е водещ продуцент на адаптацията на, а Вивиен ѝ помага. „Тя е много внимателна и сериозна към театъра и работи усилено, за да разбере най-добре как да допринесе“, обясни актрисата миналата година. „Надявам се да мога да допринеса, докато продължавам да се уча от този невероятен екип, с който работя, откакто дъщеря ми ме доведе да гледам шоуто в La Jolla Playhouse.“

Както беше съобщено по-рано, наскоро Джоли обвини бившия си, че я е малтретирал физически преди инцидента от 2016 г., който доведе до нейното подаване на молба за развод. Тя и Пит имат шест деца: Вивиен, Мадокс на 22 г., Пакс на 20 г., Захара на 19 г., Шайло, на 17 г. и Нокс, на 15 г.

Документи, получени от Page Six по-рано тази седмица, твърдят, че 60-годишният Пит е отказал да позволи на Джоли да продаде своята част от тяхната френска винарна Chateau Miraval, освен ако не подпише „тежко“ Споразумение за неразкриване на информация. „Въпреки че историята на физическото насилие на Джоли от страна на Пит започва доста преди пътуването на семейството със самолет през септември 2016 г. от Франция до Лос Анджелис, този полет отбеляза първия път, когато той насочил физическото си насилие и към децата. След това Джоли веднага го напусна“, пише в документа.

Според документацията, предполагаемото Споразумение за неразкриване на информация на Пит обхваща „лично неправомерно поведение, независимо дали е свързано с Miraval или не“, в опит да й попречи да говори за предполагаемата му злоупотреба.

Двойката се ожени през 2014 г. и беше официално се разведе през 2019 г., въпреки че са били въвлечени в множество съдебни битки от години.