Автор
Ива Петрова

Анита "изплю камъчето" за раздялата с Рачков, разкри и датата на сватбата си

"Всеки, който ни познава, ще потвърди как не спирах да мрънкам на Митко, че не изкарвам пари. Исках да си намеря работа. Никога не съм се чувствала добре от факта, че ми е давал пари." Това споделя бившата половинка на Димитър Рачков - Анита Димитрова в скорошно интервю за подкаста NAYcast.

Блондинката, която наскоро обяви годежа си с 20 години по-възрастния от нея милионер от Бостън - Никълъс Стемпер, и сподели с какво вълнение е приела предложението на новия си любим, призна цялата истина за отношенията си с комика, за която дълго се спекулираше.

View post on Instagram
 

"Дълго време се спекулираше с това, но най-накрая дойде време да разкрия истината. Не можех да стоя в мълчание повече", споделя Анита. Блондинката подчертава, че с Рачков са имали много чиста и истинска любов, но причината да вземат решение да се разделят след повече от три години е несходство в характерите, признава тя.

"Имаше няколко казуса, по които така и не успяхме да стигнем до консенсус и да бъдем на едно мнение. Искахме различни неща от живота и разбрахме, че вече не гледаме в една посока", не крие Анита, но какви са били тези казуси, не пожела да конкретизира.

View post on Instagram
 

Колкото до финансовата част, Анита разкрива, че се е чувствала неудобно да взима пари от водещия. Тя обаче не можела да открие подходящата работа за себе си и се налагало той да я издържа.

Красавицата не уточнява за какви суми става въпрос. "Предпочитам да ги вложим в бизнес или друго. Постоянно ми купува маркови дрехи, бижута…", признава все пак тя.

Анита на Рачков откровена до болка: Беше истинска любов, но имаше много проблеми
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Анита на Рачков откровена до болка: Беше истинска любов, но имаше много проблеми

Автор Ива Петрова

Най-скъпият подарък от бизнесмена е годежният пръстен, който той ѝ подарява в края на миналата година – едва няколко месеца след като се запознават.

Бърза ще бъде и сватбата – точно след два дни на 11 април. Скорошната дата се наложила, за да може да се задвижат документите по кандидатстване за американска виза.

View post on Instagram