Автор
Кристина Кирова

Меган я подкрепя, родителите ѝ я тормозят: Какво всъщност се случи с Кейт и какво предстои

Целият свят се вълнува от здравето на Кейт Мидълтън, която преди близо месец събра смелост, за да застане пред камерата и лично да съобщи, че е била диагностицирана с рак след коремна операция. От тогава привържениците на кралската фамилия са притеснени за състоянието на любимата им принцеса и какво ще се случи с нея. Въпреки че Кейт побърза да успокои, като поясни, че в момента се полага на превантивна химиотерапия и образуванието ѝ е премахнато.

Още повече нейната диагноза бе съобщена само няколко седмици, след като самият крал Чарлз оповести, че се бори с онкологично заболяване. Относно бъдещето на Кейт и какво всъщност се е случило с нея, научаваме от астролога Светлана Милър, която претендира, че с помощта на висшите сили, знае каква е обстановката в семейството в момента и нещо наистина изненадващо за Меган.

Светлана е категорична, че Кейт ще успее да се пребори и ще бъде в добро здраве. Що се касае до отношенията ѝ с Уилям - в момента те са малко усложнени, тъй като той все още е в шок и сякаш има дистанция помежду им. Но Мидълтън е далеч по-ангажирана и тревожна за децата си, защото иска повече от всичко ситуацията около тях да е нормална и от психологическа гледна точка, те да са добре.

Милър твърди, че Уилям подкрепя Кейт от чувство за дълг и уважение, любовта им е спокойна. Съюзът им е повече на базата на взаимно зачитане, признание към другия и разбиране, отколкото на пламенни чувства.

Къде са родителите на Кейт в този тежък период?

Висшите сили подсказват на Светлана, че родителите на Кейт ѝ оказват подкрепа, но по по-суров начин, като ѝ казват фрази като: "Застани пред света и кажи, че всичко е наред", "Събери се", "Бъди над всичко, бъди по-добра". В крайна сметка Мидълтън усеща най-голяма опора и сила в лицето на трите си деца и те са най-големият ѝ стимул да бъде добре.

Изненадващата подкрепа на Меган

Светлана Милър е убедена, че Меган е изразила подкрепата си към Кейт по много топъл и мил начин, без излишна показност. Тя сама се е обадила на Мидълтън, без посредници и без дори Хари да разбере.

Какво е бъдещето на Кейт?

Според Милър, Уилям ще се възкачи на трона до 2-3 години и двамата с Кейт ще покажат интересен и необичаен подход към титлите "крал" и "кралица". Астрологът дори стига по-далеч в предположенията си, че в следващите 20 години Мидълтън може сама да оглави Англия.