Автор
Ева Григорова

А вие забелязахте ли промяната във външния вид на Анджелина? Свързана е с най-малката ѝ дъщеря Вивиан!

Анджелина Джоли и дъщеря ѝ Вивиан през последните седмици са в Ню Йорк, докато рекламират новото си шоу на Бродуей, The Outsiders. Двете присъстваха на премиерата на дългоочакваната продукция в Ню Йорк на 11 април, а по-наблюдателните фенове забелязаха нещо различно във външния вид на Анджелина.

Холивудската звезда - която споделя шест деца с бившия си съпруг Брад Пит - беше забелязана с нова татуировка, която има сладка връзка с дъщеря ѝ. Новият татус е на ръката ѝ и гласи "Stay Gold", което е цитат, който се споменава в оригиналната книга и филм. В пиесата има и песен със същото име.

The Outsiders е специален проект, който сближи Анджелина и Вивиан, като Анджелина е продуцент, а Вивиан е асистент, така че татуировката завинаги ще напомня на звездата за времето, прекарано с тийнейджъра.

Описанието на пиесата гласи: „Този вълнуващ нов бродуейски мюзикъл навигира в сложността на себеоткриването, докато Грийсърс мечтаят кои искат да станат в свят, който може никога да не ги приеме. С динамична оригинална музика, THE OUTSIDERS е история за приятелство, семейство, принадлежност… и осъзнаването, че все още има много добро в света.“

Следвайки темата на татуировката, Анджелина се появи на премиерата, облечена в златистокафява рокля и подходяща пелерина. 15-годишната Вивиан изглеждаше също толкова стилна, облечена в тъмносин гащеризон.

Анджелина разказа за времето, в което е работила с Вивиан по време на премиерата: „Тя ще ме поправи. Ще каже: „Не прочете ли бележката? Трябва да направим това. Трябва да преминем през това.“ Тя го приема много, много сериозно."