Автор
Теодор Муховски

Съпругът ми тайно е станал баща на нероденото бебе на снаха ми

Когато разбрах, че снаха ми е бременна, бях на седмото небе от щастие - докато не открих, че е правила секс със съпруга ми. Така започва моята драма.

Аз съм на 54 години, съпругът ми е на 53 и сме женени от 30 години. Единствената ни дъщеря е на 28 години и има връзка с жена, което е на 30 години.

От момента, в който се запознахме с нея, тя бързо стана част от семейството ни, а аз виждах как прави дъщеря ми щастлива.

И аз, и съпругът ми я харесвахме и въпреки, че беше от нейния пол, аз нямах нищо против.

Дъщеря ми и приятелката ѝ преминаха през три неуспешни кръга на ин витро оплождане и аз и мъжа ми ги подкрепяхме, доколкото можехме.

Беше ми трудно да ги видя как се борят с новината, че поредният опит е неуспешен.

Първите два пъти прехвърлиха ембрионите в дъщеря ми. Третият път беше ред на снаха ми.

И когато преди пет месеца обявиха, че снаха ми очаква бебе и е в третия месец, бяхме много развълнувани.

Ликуването ми обаче се срина, когато на телефона на съпруга ми се появи текст от снаха ми.

Не можех да не прочета съобщенията им. В тях не се споменаваше нищо сексуално, но темата беше за бебето и той го наричаше свое.

От прочетеното останах наранена и объркана. Оказа се, че мъжът ми не само ме е предал, но е подвел и дъщеря ни.

Какво да правя оттук нататък? Да напусна ли съпруга си? Да разкажа ли всичко на дъщеря си? Как ли ще реагира? Допитах се до психолог, ето какво ми каза:

„Колкото и да е притеснително, опитайте се да не правите прибързани заключения. Съпругът ви със сигурност не е бил толкова честен, но това може и да не е изневяра.

Ако разговорите им не са сексуални и се въртят само около бебето, има някаква вероятност съпругът Ви да се е съгласил да бъде донор на сперма.

Въпреки че нито един от двата сценария няма да ви хареса, най-добре би било да намерите време да седнете и да проведете честен разговор с него. Обяснете му какво сте открила и му кажете колко сте наранена и объркана.

Трябва да стигнете до истината, преди да се обърнете към дъщеря си.

Независимо дали става въпрос за афера или за даряване на сперма, съпругът ви е скрил нещо от вас и единственият начин да продължите напред е да се справите заедно с проблема.

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум
ПО ЖЕНСКИ
Автор Теодор Муховски

Не е само секс: 7 вида изневери, за които да имате едно наум

Автор Теодор Муховски