Автор
Ева Григорова

Уилям е четвъртото гадже на Кейт. Но кои са мъжете преди него

Всеки от нас си има история, дори и известните. Няма как да избягаш от миналото си, особено във времената, в които живеем. Това важи и за херцогинята Кейт Мидълтън. Безспорно Кейт и Уилям са една от най-известните двойки в света, но принцът не е единственият мъж в живота на Кейт.

Те се ожениха на 29 април 2011 г., но преди това Мидълтън имала няколко връзки, не с принцове, а с обикновени мъже. Преди да се влюби в Уилям, тя се е срещала с трима мъже – Уилям Маркс, Хенри Ропнър и Рупърт Финч. Днес ще ви разкажем малко повече за тези мъже.

Уилям Маркс
Да, правилно, оказва се, че принцът не е единствения Уилям в живота на херцогинята. Докато е била в гимназията, тя се е срещала с Уилям Маркс, дори се твърди, че той бил първата ѝ любов. В момента Маркс е политически репортер в CNBC. Женен е за Джоана Бота, негова италианска колежка, от която има син.

Хенри Ропнър
През 2007 година Кейт и Уилям се разделят за кратно, защото бъдещата херцогиня не успява да задържи медийното внимание. По това време, за кратко, излиза с Хенри Ропнър. В момента той е женен за Наташа Синклер, дъщеря на бизнес магнат. Семейството на Ропнър притежава доста успешен международен бизнес. Въпреки раздялата си Кейт и Хенри остават приятели.

Рупърт Финч
Той е последният приятел на Кейт, преди тя да се събере с принц Уилям. Двамата се срещат в университета St. Andrews, докато Кейт е в първи курс, а Рупърт е последна година. Връзката им не продължава дълго, разделят се още преди да са направили една година, а малко след това Мидълтън започва връзка с принц Уилям. В момента Рупърт е адвокат в Лондон и е женен за дъщерята на маркиза на Рединг – лейди Наташа Руфъс.

След три неуспешни връзки, започва истинската приказка на Кейт с принц Уилям, които също се срещат в университета St. Andrews. Първоначално са само приятели, но няколко месеца по-късно започват да излизат като двойка. Е, резултатът за всички ни е ясен – кралска сватба и три прекрасни деца.

Кейт Мидълтън и принц Уилям плащат сами за ремонт на дома си
ПО ЖЕНСКИ
Автор Веселина Петрова

Кейт Мидълтън и принц Уилям плащат сами за ремонт на дома си

Автор Веселина Петрова