Автор
Веселина Петрова

Тежка съдба, силна психика: Жена без зъби превзе TikTok със своите видеоклипове

Джесика Уилър е 38-годишна жена от Тексас, която има сложна житейска история, но не губи надежда. Налага ѝ се налага да извади повечето си зъби, затова я наричат "кралица на протезите" в социалните мрежи.

Тя не се притеснява да покаже своята трансформация и се превърна във "вирусна" сензация.Джесика остава само с няколко зъба в устата си, след като се сблъсква с множество здравословни проблеми. Жената не може да консумира млечни продукти, което причинява липса на калций и B12 в тялото ѝ.Тя се бори с тежък дефицит на витамин D, който влияе върху усвояването на калций. Тялото ѝ дори реагира негативно на процедурата за поставяне на зъбни импланти и болката е непоносима. В допълнение Джесика се бори с разстройството на темпоромандибуларната става, което прави решението да извади зъбите си болезнена необходимост.

Джесика редовно снима видеоклипове за TikTok и Instagram, но с нищо не показва, че се чувства тъжна за това как изглежда, пише Лайфстайл. Клиповете ѝ винаги излъчват позитивизъм.

Джесика Уилър има над 230 000 последователи в TikTok и над 60 000 в Instagram. Във видеоклиповете си тя споделя тайните на грима, които ѝ помагат в невероятните трансформации.

Джесика не спира да вдъхновява хората, които по някаква причина не могат да се примирят със собствения си външен вид, като казва, че уникалността е нещо, което всеки човек притежава. Дори участва в конкурса Cheer Choice Awards за позитивни инфлуенсъри в социалните мрежи, които с примера си правят света по-добро място и вдъхновяват много хора.В коментаритенякои хора дори я наричат "най-красивата жена на света".