Автор
Ева Григорова

Внучката ми и мен ни бъркат за сестри: 65-годишна фитнес инфлуенсърка разкри тайната на вечната младост

Лесли Максуел е фитнес експерт и поддържа тялото си чрез ежедневни тренировки. Треньорката е на 65 години и в социалните мрежи я сравняват с дъщеря ѝ и внучката ѝ, тъй като на снимкитe, които тя споделя, трудно се вижда голямата разлика във възрастта.

View post on Instagram
 

Нейните публикации са наистина популярни в социалните медии и имат стотици харесвания. Освен това тя изпраща здравословни послания към своите последователи, като показва, че благодарение на упражненията, които прави, успява да тонизира мускулите си и укрепва костите си, независимо от възрастта си.

В нейните редовни публикации последователите ѝ в Instagram могат да оценят физиката и на нейната 21-годишна внучка - Тиа.

View post on Instagram
 

„Вниманието може да бъде ласкателно, затвърждавайки идеята, че жизнеността и привлекателността не са ограничени от възрастта“, каза Лесли пред Jam Press.

„Хората винаги се възхищават на здраво и силно тяло. Това те кара да се чувстваш секси. Но не го правя за мъжете. Искам да бъда силна и по-положителна към себе си. Хората от всички възрасти могат да променят тялото си и своето здраве и това наистина отнема само един час на ден. Можете да бъдете секси на всяка възраст“, заяви тя.

Треньорката работи с упражнения с тежести, които могат да се практикуват на всяка възраст, както тя демонстрира. Тя обикновено прави четири силови тренировки седмично, въпреки че, работейки във фитнес зала, има моменти, когато разширява тренировъчната си рутина.

View post on Instagram
 

„Тя изглежда страхотно и аз определено ще живея здравословен начин на живот, когато стана на нейните години. Опитваме се да вместим по една сесия всяка седмица заедно, главно в домашния ми фитнес“, обясни нейната внучка. "По-голямата част от времето правим тренировки с тежести заедно. Аз предпочитам да тренирам краката и глутеусите си, а тя обича да тренира горната част на тялото си."