Автор
Кристина Кирова

Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода"

След като се превърна в тотален фаворит на публиката и журито, Владимир Зомбори грабна победата на финала на "Като две капки вода". Това бе съвсем очаквано, тъй като се говореше, че той ще е големият победител още преди седмици. Въпреки че Християна Лоизу буквално изправи 11 хил. души в публиката на крака, но тя остана на второ място. Тя се превъплъти в образа на Валя Балканска с песента "Излел е Дельо хайдутин". Още по-впечатляващ е фактът, че певицата се изяви блестящо в напреднала бременност.

View post on Instagram
 
View post on Instagram
 

„Не съм си представял такава енергия и любов от хората. Благодаря от сърце на всички!“ сподели победителят, минути след като получи приза за най-добър имитатор и голямата награда автомобил. Той си завоюва победата с образа на Фреди Меркюри и песента The Show Must Go On, с която, между другото, миналата година Владимир Михайлов спечели формата миналата година.

На трето място остана Наско от Б.Т.Р, четвърти е Иво Аръков.

View post on Instagram
 

Мария, която през по-голямата част от шоуто бе усмивана от зрителите, но имаше и много добри попадения в различните образи, снощи се представи като сръбската легенда Цеца. А "откритието на сезона", както наричат Джулиана Гани, излезе с песента на Ейми Уайнхаус - Rehab.

Актрисата Елена Атанасова бе неузнаваема в образа на нежната половинка от дуета Елица и Стунджи, изпълнявайки „Вода“.

View post on Instagram