Автор
Теодор Муховски

Петте най-популярни предсказания за света, от които може да настръхнете

Много ясновидци неведнъж са казвали, че един ден светът ще се изправи пред ужасна опасност. В нашия материал сме събрали петте най-популярни предсказания, от които започват да ви побиват тръпки.

Събитията, които се случват, понякога неволно прокарват идеята, че краят на света е съвсем близо. Така, в различни части на нашата планета от време на време се случват военни конфликти и опасни природни катаклизми. Разбира се, на всички ни се иска да вярваме, че един ден всичко ще се стабилизира и светът ще бъде спокоен, но предсказанията на ясновидците не изглеждат толкова успокояващи.

Много преди началото на XXI век доста гадатели в един глас твърдяха, че през този век светът може да се сблъска с Трета световна война. Напоследък все по-често се говори за пълномащабен военен сблъсък и затова някогашните предсказания на ясновидците относно подобни трагични събития започват да се обсъждат все по-активно. Припомняме ви петте най-ярки пророчества, направени от известни ясновидци. Иска ни се да вярваме, че те ще останат само думи.

Нострадамус

Много от предсказанията на френския лекар-фармацевт и един от най-силните предсказатели отдавна са намерили отражение в реалността. Мишел дьо Нотредам многократно е предсказвал наближаването на края на света. В неговите пророчества могат да се открият такива предсказания като изчезването на Израел от лицето на земята във връзка с идването на власт в САЩ на Доналд Тръмп, както и множество природни бедствия: земетресения и цунами.

Много последователи на ясновидеца посочват, че Третата световна война ще бъде почти неизбежна и ще се разгърне между двете свръхсили. Тя ще възникне след катаклизъм, дошъл от близкото преминаване до Земята на комета или голям астероид. Продължителността ѝ ще бъде около 27 години.

Пророкът твърди, че много страни по света ще се променят драматично, например Европа ще бъде завладяна от някакъв "източен крал". По времето на Нострадамус думата "Изток" е означавала страните в Мала Азия, Месопотамия, Индия и Китай, така че да се сравни това с нашата действителност не е трудно, а като се знае напрежението на сегашната ситуация в света, става наистина страшно.

Нострадамус
Нострадамус
Pixabay

Ерна Стиглиц

Името на Ерна Стиглиц не е познато на много хора, но въпреки това не означава, че можем да подминем нейните пророчества. Тя е посветила живота си на грижата за бедните и болните. Ерна често е имала видения, чиито сюжети се е опитвала да предаде на другите, като по този начин се е опитвала да предпази цялото човечество от ужасните последици на неправилните им действия.

Така Стиглиц веднъж казва, че в много от виденията си тя ясно проследява сериозни кризи, които по един или друг начин са свързани с ядрена война. Кървавата Трета световна война според нея е явление, което е напълно неизбежно: "Тя ще дойде сравнително бързо, но ще бъде опустошителна за много хора".

Орасио Вилегас

Съвременният португалски мистик и пророк Орасио Вилегас предсказа глобален военен конфликт, който ще бъде започнат от Доналд Тръмп. Той задължително ще включва ядрени оръжия, които ще бъдат използвани от САЩ, Северна Корея, Китай и Русия.

Като дата обаче ясновидецът назовава стогодишнината от явяването на Дева Мария във Фатима - 13 май 2017 г. Тази дата е зад гърба ни, но помним, че през онази година напрежението в света беше доста голямо. Тогава Северна Корея активно демонстрираше ядрения си потенциал.

Алоис Ирлмайер

Алоис Ирлмайер е смятан за един от най-точните пророци на XX век. Ясновидецът е живял в Бавария и активно е помагал на местната полиция при разследването на случаи. Именно той предсказва в своето селище местата, на които ще бъдат пуснати бомби по време на Втората световна война, както и действително намира изчезнали хора. Ясновидецът често правел пророчества, които неволно карали човек да се тревожи за стабилността на утрешния ден.

Така например Алоис предсказвал драматични събития в Европа и неведнъж казвал, че Третата световна война е неизбежна. Конфликтът щял да избухне по време на мирна конференция на Балканите, на която щял да бъде убит високопоставен политик. Според Ирлмайер САЩ официално ще обявят война на Русия, а руските войски ще нахлуят в Западна Европа без предупреждение. Той говори за огромен токсичен пламък, който ще помрачи небето в Близкия изток, който сам по себе си прилича на ядрена гъба.

Освен това Алоис посочи безпилотни самолети, които ще пускат бактериологични и химически бойни вещества. Те щели да потопят света в тридневен мрак, по време на който никой нямало да има право да напуска домовете си. Ясновидецът съветва да се съхранява храна в запечатани контейнери и да се покриват прозорците с дебел черен плат. Той предупреждава, че тази война ще отнеме повече човешки животи от предишните две.

Ванга

Ванга неведнъж е правила мрачни прогнози, включително и за военната ситуация в света. Според нея още през 2024 г. човечеството ще се сблъска с многобройни терористични атаки, с последиците от биологични оръжия и с началото на Трета световна война. Тя изтъкна, че напрежението в Близкия изток ще нараства почти всеки ден, което ще засегне целия свят, обвивайки го в мрак и страх.

Неотдавнашната ракетна атака с дрон от страна на Иран срещу Израел, както и продължаващата конфронтация на последната държава с Палестина, подсказват, че страховитото пророчество на българската ясновидка е започнало да се сбъдва.

Освен това Ванга заяви, че "голяма държава" ще прибегне до използването на биологични оръжия, което ще убие милиони хора и ще бъде началото на края. Земята буквално ще бъде опустошена от войни, глад и епидемии, от които ще могат да се спасят само най-силните хора. Между другото, те ще трябва да изградят нов свят.Все пак това са само прогнози и всички се надяваме те да не се оправдаят.

Ванга
Ванга
Instagram
Всичко започва с Израел: Зловещи думи на пророка Нострадамус хвърлиха в ужас света
НОВИНИ
Автор Теодор Муховски

Всичко започва с Израел: Зловещи думи на пророка Нострадамус хвърлиха в ужас света

Автор Теодор Муховски