Автор
Ева Григорова

Елена Атанасова с култови признания след "Капките"

Елена Атанасова е една голяма слънчева усмивка, която успя да стопли мигновено всички в 12-ти сезон на шоуто "Като две капки вода", чийто финал преди броени дни все още предизвиква вихрени емоции заради мащаба си. Чаровната актриса, за която тази сцена бе истинско изпитание за комфорта и възможностите, всъщност смая всички и вокално, и с поведението си.

В живота си Елена е толкова усмихната, колкото и на сцената, въпреки че е минала през редица тежки изпитания, които не всеки може да преживее лесно. В крайна сметка тя е успяла да се съхрани, защото е боец още от малка.

Елена споделя, че участието ѝ в "Капките" е бил изключително наситен процес – и емоционално, и житейски. За нея е било страхотно преживяване, пълно с положителна енергия.

Когато минал финалът, тя се е опитвала да осъзнае какво точно ѝ се е случило. Усетила е обичта на всички хора върху себе си.

View post on Instagram
 

"Всеки един от нас със сигурност се е почувствал победител още в момента, в който е стигнал до тази сцена. Фактът, че такова шоу, което се случи в „Капките“, не се е случвало никога преди това – те кара да си даваш сметка какъв подарък имаш с него." - споделя пред Show.blitz.bg актрисата.

Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода"
ЗВЕЗДИ
Автор Кристина Кирова

Владимир Зомбори е големият победител в "Като две капки вода"

Автор Кристина Кирова