Автор
Антония Михайлова

Запознайте се с иракската Барби: Жената, която си направи 43 пластични операции, за да заприлича на известната кукла (Снимки)

Неестествено широки вежди, напомпани устни и малък нос. Това са детайли от визията на иракската телевизионна водеща Далия Наим, според която така трябва да изглежда идеалната кукла Барби...

29-годишната журналистка от дете мечтае за приказно лице. Първоначално започва тарнсформацията си със смяна на цвета на косата си, превръщайки се в блондинка. Русата коса допълва с носенето на ярки тоалети и крещящ грим. Но това е само началото на историята.

View post on Instagram
 

Оттогава до днес, по пътя към идеалния външен вид, момичето се подлага на цели 43 пластични операции. Лекарите променят формата на лицето на телевизионната звезда, правят ѝ ринопластика, уголемяват устните, гърдите и задните части и повдигат веждите.

Далия смята всяка своя операция за постижение. Тя редовно благодари в социалните мрежи на хирурзите и козметолозите, участвали в сбъдването на мечтата ѝ, и често споделя успехите си със своите последователи.

View post on Instagram
 

Позитивните отзиви относно визията на Далия там обаче се редуват и с не дотам хвалебствени слова. Много от феновете ѝ не пестят критики. "Защо толкова много пластмаса? Къде са истинските ти вежди?", чуди се един. "Заприличала си на зомби", отбелязва друг.

Далия признава, че понякога приема критиките много трудно, но и че това не ѝ пречи да променя себе си. Тя е категорична, че ще продължи да се променя, за да постигне съвършения образ. Според нея външният ѝ вид в момента все още е далеч от идеалния, към който се стреми.

View post on Instagram
 

Както казахме вече по-горе, не липсват и фенове, които насърчават Наим. Мъжете не спират да се възхищават на външния вид на младата жена, а момичета искат информация за контакт с пластични хирурзи.

Интересното е, че личният блог на телевизионната водеща не е актуализиран от три месеца. Може би скоро ще се появи пред обществеността с най-новата си трансформация.

Българското Барби шокира мрежата: Прави го за 37-и път
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Българското Барби шокира мрежата: Прави го за 37-и път

Автор Ива Петрова

Що се отнася до естествения вид на Далия Наим, преди пластичните операции момичето не е имало обемни устни и голям бюст, но, както сами може да се убедите от снимките, това далеч не ѝ пречело да изглежда привлекателна.

Убедени сме, че идеалите за красота, към които тази млада жена продължава да се стреми към ден-днешен, са, меко казано, тревожни и с това сме съгласни не само ние, но и мнозина от последователите на Наим.

View post on Instagram