Автор
Ива Петрова

Българското Барби шокира мрежата: Прави го за 37-и път

"Ще сложа 37-а вливка с хиалурон в устните на 2 май. Наред с това ще изпробвам и нова процедура за изглаждане на двете назолабиални бръчки между носа и устните, които заради уголемяването на устните са по-изострени и трябва да се коригират. Така че наведнъж слагам и там". Това сподели Андреа Иванова, която нашумя като българското Барби, заради серията си от козметични процедури по лицето и гърдите си.

От поста ѝ става ясно, че студентката в Софийския университет "Св. Климент Охридски" далеч не мисли да слага край на процедурите, а напротив.

View post on Instagram
 

"Нито се разпадам, нито имам некроза на устните. Ако това се случи, ще го обявя." С тези думи българското Барби Андреа Иванова коментира твърденията в статия в "Дейли мейл", че телесната тъкан на лицето ѝ умира заради огромното помпане на хиалурон в устните, скулите и брадичката, отбелязват от "България Днес".

Доколкото до намерението на бургазлийката да пътува до Германия при светило на козметичните интервенции, оказва се, че засега пътуването няма да се състои, допълват от медията. Повод за желанието на Андреа да се възползва от услугите на изтъкнатия германски специалист е отказът на нейния медик да ѝ поставя повече филъри в устните заради нарастващата опасност от некроза, припомнят от изданието.

View post on Instagram
 

Въпреки това у нас все още има медици, които не отказват да работят по лицето на Иванова. Гордата притежателка на най-големите устни в света хвърлила в потрес своя дерматолог, когото посещава години наред и експертът категорично отхвърлил молбата ѝ за поредно уголемяване на устните ѝ. Той дори я предупредил, че ако продължава със слагането на филъри, ситуацията може да стане взривоопасна.

"Затова започнах да търся специалисти в чужбина, при които да продължа с инжектирането на хиалурон. Така намерих в социалните мрежи лекарка в Германия, която публично защитава момичетата, които уголемяват своите устни и не се притеснява да прави нужните процедури. Направи ми впечатление и си казах - щом коментира по този начин, значи би била склонна да направи промени и на моето лице с още повече инжекции, въпреки факта, че в България ми отказват", споделя русокосото изумление.

View post on Instagram
 

Що се отнася до интимния ѝ живот, студентката в Алма Матер признава, че все още не е срещнала своята половинка. За сметка на това пък тя с охота продължава да радва потребителите в платен еротичен сайт, публикувайки горещи видеа и снимки. Андреа подчертава още, че не е лишена от свалки и предложения за по-близки отношения, които по думите ѝ валят от всевъзможни краища на света.

"По няколко часа на ден ми отнема да отговарям на всички, старая се да го правя. Предложения идват постоянно за запознанства, искат да ми пращат пари за самолетен билет да ходя при тях, но не съм се възползвала нито веднъж досега", твърди Андреа. За да сбъдне мечтата си да изглежда като кукла Барби с най-големите устни в света, Иванова е похарчила около 50 000 лв. в рамките на 6 години.

Ужас: Българското Барби може да остане без устни
ЗВЕЗДИ
Автор Ива Петрова

Ужас: Българското Барби може да остане без устни

Автор Ива Петрова

Последната процедура, на която блондинката се е подложила, е първата най-опасна от всички останали до този момент. Освен с поредния филър в устните бургазлийката се е снабдила и с хиалурон в двете скули, двете страни на челюстта и в брадичката. Целта ѝ е да се сдобие с възможно най-изпъкнали скули и специфично триъгълна форма на лицето.

"3-4 дни имах синини и отоци по лицето, беше ми трудно да се усмихвам. Но е нормална реакция, която вече отшумява", разказва обезобразената Андреа Иванова.

View post on Instagram