Автор
Антония Михайлова

Разделени ли: Джей Ло с трогателно обръщение към Бен Афлек и снимка, която ще ви разтопи

Напук на слуховете за развод Дженифър Лопес изля сърцето си в трогателно обръщение към все още законния си съпруг.

Холивудската звезда публикува снимка на младия Бен, направена по време на снимките на филма "Пърл Харбър" от 2001 г. "Нашият герой. Честит ден на бащата", написа към нея латинодивата и добави към посланието емотикон бяло сърце.

Дженифър и Бен нямат общо дете, но отглеждат цели пет деца в голямото си смесено семейство. Лопес има 16-годишни близнаци - син Макс и дъщеря Еми, от брака си с певеца и актьор Марк Антъни. Афлек пък е многодетен баща със своите три деца - Вайълет на 18 г., Серафина на 15 г., и Самуел на 12 г, от брака си с актрисата Дженифър Гарнър.

Интересното е, че публикуваният кадър е от филм, на чиято снимачна площадка Бен се сближи с първата си съпруга. Афлек изигра капитан Рейф Макколи, докато Гарнър имаше малка роля на медицинска сестра на име Сандра.

Дженифър Гарнър и Бен Афлек
Дженифър Гарнър и Бен Афлек

Вътрешен човек, близък до звездното семейство, разкри наскоро, че Лопес се е отказала от опитите си да подобри брака си с Афлек. "Дженифър реши, че ѝ е писнало. Тя наистина се опита, но не може да направи нищо повече, не става по-добре, а само по-лошо", отбеляза той пред "Дейли мейл".

По думите му основната причина за раздялата на актьорите бил сприхавият характер на Бен. Източникът твърди още, че Дженифър била шокирана от вълната на омраза, насочена към нея около слуховете за разрива с Афлек. 

Дженифър Лопес продължава да носи сватбения си пръстен въпреки слуховете за раздяла с Бен Афлек
ЗВЕЗДИ
Автор Ева Григорова

Дженифър Лопес продължава да носи сватбения си пръстен въпреки слуховете за раздяла с Бен Афлек

Автор Ева Григорова

"Ако хората можеха да видят през какво наистина е преминала, щяха да бъдат по-добри към нея. Ако знаеха какво всъщност е, нямаше да нападнат Джен. Бен е страхотен човек, но може да бъде и скучен. Светът го видя на наградите "Грами" миналата година - там на нито една снимка той не е усмихнат. Бен постоянно псува и често изглежда раздразнен от нещо. Той е страхотен режисьор и актьор, но не е много забавно да си около него. Това, разбира се, не пречи да е прекрасен баща", разкрива още източникът.

Афлек и Дженифър Гарнър бяха женени в периода от 2005 до 2018 година. Двамата често бяха забелязвани от папараци, в компанията на децата си. След раздялата си запазиха добри отношения. Според мълвата обаче старите чувства между Афлек и Гарнър отново се възраждат, което вероятно е причината за влошените отношения между Бен и Джей Ло. Дали слуховете ще се окажат истина, бъдещето ще покаже.

Дженифър Лопес и Бен Афлек
Дженифър Лопес и Бен Афлек