Автор
Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Скорпиони, юли ще е месец, изпълнен с всякакви вълнуващи преживявания

Скъпи Скорпиони, юли ще е месец, изпълнен с всякакви вълнуващи преживявания, каквито не сте имали досега. Вие сте насред мощен процес на трансформация, извеждайки наяве истини, които преди са били скрити. Този месец ще се гмурнете в дълбините на емоционалното си Аз, изследвайки лабиринтите на вътрешния си свят с новооткрита уязвимост. Изхвърляте стари страхове и се освобождавате от модели, които вече не ви служат. 

Юли ще внесе глътка свеж въздух в живота ви, предлагайки дълбоко усещане за обновяване и изцеление. Ще успеете да предефинирате своите ценности и ще приведете финансовите си решения в съответствие с това, което наистина има значение за вас.

Не се страхувайте да поемате рискове, предстои ви време на промени и големи възможности за кариерно развитие на някои представители на знака. Тези, които са решителни и енергични на бизнес фронта, ще ги последва финансов просперитет. 

Идеален период да преразгледате целите и перспективите си, може би е подходящият момент да промените нещо. Преди всяко голямо решение напишете аргументи "за" и "против" на хартия, за да не пропуснете нещо. Това определено е вашият период на личностно развитие и изпълнение на най-съкровените ви желания.

За тези, които имат връзка, отношенията ще бъдат под контрол. За някои от вас може внезапно да се появи бивш партньор, към когото сте имали силни страсти и сега да има повторна среща, но едва ли ще искате да задълбочите връзката. По-доволни сте от новите хора в живота си. Що се отнася до свободните Скорпиони, целият месец, в който навлизате, ще бъде изключително подходящ за нови любовни събития.

Скъпи Везни, през юли трудностите се премахват
ЗОДИИ И АСТРОЛОГИЯ
Автор Астролог - Ивелина Пенчева

Скъпи Везни, през юли трудностите се премахват

Автор Астролог - Ивелина Пенчева