Автор
Теодор Муховски

Временно или завинаги: Адел приключва с пеенето, мечтае за още едно дете

Световната певица Адел замина за Германия със сина си Анджело и половинката си Рич Пол. Пред медиите тя сподели, че не планира скоро да издава нова музика, а е решила да си даде голям заслужен отдих от пеенето.

Тя ще си даде почивка заедно с партньорът ѝ - спортният агент Рич Пол, както и със сина си Анджело.

За тези свои планове Адел призна пред немска телевизия, докато беше в резиденцията си в Мюнхен. Ето какво каза още:

„Искам голяма почивка след това и мисля, че искам да се занимавам с други творчески неща, само за известно време“.

Адел не крие, че също така мечтае да има още едно бебе. Певицата вече призна, че е далеч от завръщането си в студиото, за да работи по продължението на „30“ от 2021 година.

Въпреки това носителката на „Грами“ се зарече, че когато се завърне с нов запис, ще направи световно турне.

„Просто не мисля, че ще напиша албум за известно време. Но следващия път, когато го направя, ще дойда там, където живеете“, каза тя пред посетителите на концерта си „Уикенди с Адел“ в Лас Вегас, който се проведе по-рано през годината.

Тя даде повече яснота защо е започнала да изчезва от световната сцена за по-дълги периоди от време, преди да издаде нов албум.

„Понякога се чудя дали хората ме смятат за пресметлива, когато изчезвам за няколко години поред и съм неуловима, а аз вярвам, че по-малко е повече или нещо подобно.

Но истинската причина, поради която имам издадени само 4 албума и не мисля, че много хора знаят това, е, че имам дете - синът ми е на 11 години.

Така че, ако направите изчисленията, това означава, че по време на моите 21 години, аз забременях. За мнозина това беше смятано за самоубийство в кариерата", натъртва Адел.

„Именно тогава избрах да отхвърля оскъдността на успеха и идеята, че трябва да си постоянно актуален, за да си успешен. И че може би, просто може би, мога да бъда хит както на сцената, така и извън нея“.

Адел отново на корица
МОДА
Автор Пепа Попова - Пепита

Адел отново на корица

Автор Пепа Попова - Пепита