Автор
Евелин Попадийна

Тотален хит това лято: Панталони тип пижама

Най-новият хит в света на модата са панталоните тип пижама! Още миналата година сетовете тип пижама се появиха на пазара и нямаше жена, която да не притежава поне един такъв. Това лято на мода са пижамените панталони. Той съчетава в себе си комфорт и стил, точно затова вие трябва да го имате в гардероба си.

Сигурно се питате с какво да го комбинирате, за да изглеждате добре? Е, днес ви даваме няколко предложения:

Изчистена тениска или топ
Универсална комбинация, подходяща за ежедневието. Заложете на минималистични модели, без надписи и щампи, изберете неутрални цветове – бяло, черно, сиво или бежово. Ако сте избрали оувърсайз тениска, то можете леко да я загащите в панталона, а допълнителните слоеве ще помогнат визията ви да изглежда по-интересна.

Свободна риза
Уверете се, че моделите на ризата и панталоните не са в конфликт. Ако панталонът има шарка, то изберете риза в един цвят, без принт.

Пуловер
В по-хладно време този панталон позволява да се съчетае с по-спортно горнище. По този начин ще добавите уют към визията. Подходящи са изчистените пуловери.

Блейзър
Блейзърът ще балансира панталона и ще направи тоалета ви много интерес. Съчетаването на панталон тип пижама и блейзър ще ви накара да изглеждате много елегантно и изискано.

Какви обувки да сложите?
Обувките винаги играят много важна роля в създаването на аутфит. В по-топлите дни можете да си позволите да обуете: сабо, чехли или сандали. Когато не е толкова горещо, заложете на леки маратонки или кецове. Спортните обувки не се съчетават добре с панталони тип пижама изработени от коприна или сатен. Но като допълнение към тях сложете обувки или сандали на висок ток – няма да съжалявате!

Какво да взема предвид при стилизирането на такъв панталон:

Комфорт
Не избирайте модели, които ограничават движението ви! Тези панталони са създадени с цел удобство.

Уместност
Обмислете времето, мястото и повода. За офис или бизнес среща пижаменият панталон може да е неподходящ, докато за разхода или неформална среща с приятели, е перфектен.

Съвместимост
Пижамените панталони не се съчетават добре с всички дрехи. Ако добавите халат, кимоно или чехли ще създадете една небрежна визия. Ако обаче изберете твърде елегантни артикули, горнища с пайети или метален ефект, ще е абсолютен провал.

Лято 2024: Тези обувки са най-големият хит
МОДА
Автор Евелин Попадийна

Лято 2024: Тези обувки са най-големият хит

Автор Евелин Попадийна